Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τουρκικά ΜΜΕ: Έχασαν και ρίχνουν το φταίξιμο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Στις συγκρούσεις αστυνομικών με οπαδών του ΠΑΟΚ αναφέρονται οι περισσότερες τουρκικές εφημερίδες αφήνοντας στην άκρη την ελληνοτουρκική “κόντρα”. Δεν κάνουν καμία αναφορά στην προκλητική στάση των οπαδών της Φενερμπαχτσέ.

Οι οπαδοί της Φενερμπαχτσέ ήταν αρκετά προκλητικοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα όμως αυτό δεν αναφέρεται πουθενά στις τουρκικές εφημερίδες. Αντιθέτως ρίχνουν το φταίξιμο για τα όσα έγιναν στην Πόλη στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα Fanatik κάνει αναφορά πρώτα στην Μπεσίκτας που προκρίθηκε ενώ στην συνέχεια αναφέρεται και στην Φεναρμπαχτσέ με τίτλο “Η Φενέρ έσκυψε το κεφάλι στον Πάοκ”. Και συνεχίζει λέγοντας ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προκαλούσαν με την συμπεριφορά τους από την πρώτη στιγμή που πέρασαν τα σύνορα της Τουρκίας.

Η εφημερίδα “Haber Turk” γράφει “Ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε βίζα στην Φενέρμπαχστε”. Και συνεχίσει λέγοντας ότι “η ελληνική ομάδα πήρε αυτό που ήθελε παίζοντας καλύτερα από την τουρκική ομάδα”. Και μετά αρχίζει τις προκλήσεις γράφοντας: “ Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ποδοπάτησαν την τουρκική αλλά και σημαίες της Φενερμπαχτσέ προκαλώντας προβλήματα και στις κερκίδες τα οποία όμως δεν επεκτάθηκαν”.
 
Τα περισσότερα τουρκικά αθλητικά πόρταλ γράφουν “Πικρό αντίο από την Φενέρ στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος και κατάφερε με το γκολ στην παράταση να προκριθεί. Οπαδοί της Φενέρ μετά το γκολ γύρισαν την πλάτη τους για να μην δουν το υπόλοιπο του παιχνιδιού.”
 
Και στα τηλεοπτικά δίκτυα γίνεται μεγάλη αναφορά στην ήττα της Φενέρ αφήνοντας αρκετά υπονοούμενα για τους παίκτες της Τουρκικής ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό τα όσα λένε. “Η Φενέρ αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ που είναι μια μέτρια ελληνική ομάδα. Μια ομάδα των 150 εκατομμυρίων ευρώ που είναι η Φενέρμπαχτσέ αποκλείστηκε από μια ομάδα με το 1/10 του προϋπολογισμού”. Συνεχίζουν λέγοντας ότι υπήρξαν αρκετές συγκρούσεις οπαδών του ΠΑΟΚ με αστυνομικούς αλλά και πάλι δεν γίνεται καμία αναφορά στην προκλητική εμφάνιση των οπαδών της τουρκικής ομάδας.
 
Μετά τα επεισόδια η τουρκική αστυνομία προχώρησε σε επτά προσαγωγές οπαδών του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Τριπλή Χ-αρά για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Αρη

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε