Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τους…βόλεψε η ισοπαλία – “Έμειναν” Πανιώνιος και Ξάνθη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Νέα Σμύρνη και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Με το ξεκίνημα του αγώνα, η Ξάνθη έδειξε πως δεν πήγε στη Νέα Σμύρνη για να έχει παθητικό ρόλο στο παιχνίδι,

Σιγά σιγά όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν και να αρχίσουν με τη σειρά τους να πιέζουν τα καρέ του Λυμπερόπουλου. Μάλιστα είχαν και την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο στο 18′, με το φάουλ που εκτέλεσε ο Αντούνιες, το οποίο χτύπησε στο δοκάρι του Λυμπερόπουλου.

Η Ξάνθη όμως ήταν αυτή που` κατάφερε στο 25′ να προηγηθεί με κεφαλιά του Βασιλακάκη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την καθυστερημένη αντίδραση των αμυντικών του Πανιωνίου, αλλά και του Σιδεράκη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες λίγες. Ο Πανιώνιος, όμως, ανέβασε στροφές στο τελευταίο εικοσάλεπτο και κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς στο 72`. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αντούνες, ο Ομο πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-1.

Ετσι, οι “κυανέρυθροι” και οι Ακρίτες έφτασαν τους 33 βαθμούς και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα έμειναν στην κατηγορία.

Πανιώνιος (Α. Μάντζιος): Σιδεράκης, Κούρντι, Πιέρ, Σιόβας, Ρόκας (55’ Σκέμπρι), Μενδρινός, Σάμαρης , Όμο, Αντούνες, Ντιμπαλά (67’ Αμπντουλάγιεβ), Κούτσι. 

Skoda Ξάνθη (Μ. Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο (57’ Μάνταλος), Πλατέλλας (57’ Πόι), Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος (79’ Σταθάκης), Στάσιακ, Κομεσίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε