Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Τρέχει” για Βοτανικό και εξετάζει τη Λεωφόρο ο Αλαφούζος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έχει ξεκινήσει επαφές ώστε να διαπιστώσει αν υπάρχει περίπτωση κατασκευής γηπέδου στον Βοτανικό αλλά επειδή ακόμη κι αν κάτι τέτοιο συμβεί θα είναι χρονοβόρο, εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής της ομάδας στη Λεωφόρο.

Το θέμα του γηπέδου ταλαιπωρεί τον Παναθηναϊκό εδώ και χρόνια. Ο Γιάννης Αλαφούζος γνωρίζει ότι μία ομάδα χτίζεται σε σωστές βάσεις όταν έχει το δικό της “σπίτι” και γι’ αυτό έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με το Δήμο Αθηναίων ώστε να δει αν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν τα περίπου 50 εκ. ευρώ που απαιτούνται για να κατασκευαστεί το γήπεδο στον Βοτανικό.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία μαζί με τις μετοχές παρέλαβε και την ΓΗΠΕΛ από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, έχοντας μάλιστα την εγγύηση του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ότι αν το πρότζεκτ δεν προχωρήσει θα καλύψει τα 2 εκ. ευρώ της ρήτρας.

Οι συζητήσεις με τον Γιώργο Καμίνη είναι συχνές αλλά είναι δεδομένο ότι απαιτείται χρόνος και φυσικά χρήμα. Γι’ αυτό ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ξεκινήσει την έρευνα για επιστροφή της ομάδας, ακόμη και μέσα στη σεζόν, στη Λεωφόρο.

Ειδική ομάδα θα κάνει τη μελέτη για να φανεί σε πόσο χρόνο είναι εφικτή η μετακόμιση του Παναθηναϊκού από το ΟΑΚΑ στην ιστορική του έδρα.

Αυτή είναι η συμφωνία μεταβίβασης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε