Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τρέχοντας στο… Παρίσι

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι
Οι Πειραιώτες συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός παίζοντας θεαματικό, γρήγορο μπάσκετ επικράτησε της Κίμκι με 87-69 στο ΣΕΦ και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την πρωτιά του 8ου ομίλου της Ευρωλίγκας.

Με κορυφαίο τον Χαλπερίν και άξιους συμπαραστάτες του τους Κλέιζα και Τσίλντρες οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν στην δεύτερη νίκη τους , σε δύο αγώνες για το TOP 16. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, που ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ουσιάστικα καθάρισε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου πραγματικά ήταν εντυπωσιακή.

Πολύ δουλειά σε άμυνα και επίθεση από τους παίκτες του Ολυμπιακού που δεν έχασαν την συγκεντρωση τους σε κανένα σημείο του αγώνα ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Λάνγκφορντ που πέτυχε 18 πόντους.Δεκάλεπτα: 22-10, 38-28, 61-52,

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 7, Πεν, Τσίλντρες 9, Βούιτσιτς 11, Μπουρούσης, Χαλπερίν 15 (2), Κλέιζα 12, Μαυροκεφαλίδης 10, Βασιλόπουλος, Μπέβερλι, Τεόντοσιτς 9, Σχορτσανίτης 14.

Χίμκι (Σκαριόλο): Λάνγκφορντ 18, Φριτζόν 5, Καμπέθας 3, Ντμιτρίεφ, Γιανκούνας 5, Γκουρμπάνοφ 2, Γιαβτόκας 10, Λόπεθ 5, ΜακΚάρτι 15, Μοζγκόφ 5, Ζάιτσεφ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε