Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρία νέα πρόσωπα στην Εθνική – Ο Βόκολος βοηθός του Σάντος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τους Ζαραδούκα, Τάτο και Πέτσο κάλεσε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Φερνάντο Σάντος για το φιλικό με την Βοσνία. Ο Βόκολος αντικαταστάτης του Βρύζα.

Απο κει και πέρα με αρκετές εκπλήξεις ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος την αποστολή για τον φιλικό αγώνα με την Βοσνία στο Σαράγεβο (10/08). Για πρώτη φορά κλήθηκαν οι Τάτος, Ζαραδούκας και Πέτσος, ενώ εκτός έμειναν οι Μήτρογλου και Βύντρα.
 
Η 23μελής αποστολή: Σηφάκης, Τζόρβας, Χαλκιάς, Τοροσίδης, Μανιάτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζαραδούκας, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Καφές, Φωτάκης, Πέτσος, Πλιάτσικας, Μάκος, Τάτος, Κονέ, Νίνης, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος:

«Δεν σημαίνει ότι όποιοι δεν είναι στην αποστολή, δεν αποτελούν και μέλη της Εθνικής ή ότι δεν έχουν τη στήριξή μου. Οι συγκεκριμένοι που κλήθηκαν είναι στην καλύτερη κατάσταση τη δεδομένη στιγμή. Τους παίκτες που έχουμε καλέσει τους νέους, τους έχουμε δει στις ομάδες τους και θέλουμε να δούμε πως ανταποκρίνονται με την εθνική. Βασικός στόχος είναι να προετοιμαστούμε για τα επίσημα παιχνίδια με Ισραήλ, Λετονία. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε και το γεγονός ότι θα έχουμε έξι αλλαγές για να δοκιμάσουμε περισσότερα πράγματα.

Δύσκολα θα είναι τόσο μεγάλη η αποστολή στα επίσημα. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Μόρας, Δέλλας, Βύντρα οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν κλήθηκαν τώρα αλλά συνεχίζω να τους υπολογίζω και να τους εμπιστεύομαι. Θεωρώ ότι το φιλικό είναι μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσω πράγματα και πρόσωπα», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ενώ σχετικά με τις φήμες ότι οι ποδοσφαιριστές που τα ονόματά τους είναι μπλεγμένα στην υπόθεση με τους «στημένους» αγώνες δεν μπορούν να κληθούν στην εθνική, είπε πως «δεν έχω καμία πληροφόρηση, δεν έχει φτάσει σε μένα κάτι τέτοιο. Για τον Αβραάμ (Παπαδόπουλο) έχω την καλύτερη άποψη. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Στην εθνική αποτελεί ένα έξοχο παράδειγμα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα από πλευράς ΕΠΟ».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε