Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Τρίλεπτο πρόκρισης – Μια “ανάσα” απ΄τα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Λεβαδειακός έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ αλλά ο Αθανασιάδης στο 60΄και ο Σαλπιγγίδης στο 63΄ έδωσαν στον “δικέφαλο” ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και πήρε δίκαια μία νίκη που τον φέρνει με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του κυπέλλου. Μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Καμαρά στο 23΄, τον Αποστολόπουλο στο 27΄και τον Αθανασιάδη στο 37΄. Ο Λεβαδειακός είχε την καλύτερη στιγμή του στο ματς αλλά ο Ροτζέριο δεν σούταρε δυνατά απέναντι από τον Ιτάνζ στο 44΄.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 57΄. Από την μπαλιά του Κατσουράνη, ο Λισγάρας προσπάθησε να απομακρύνει, η μπάλα κόντραρε στον Λόρενς και ο Αθανασιάδης από θέση οφσάιντ νίκησε τον Κυριακίδη.

Πριν προλάβει να συνέλθει ο Λεβαδειακός δέχθηκε και το… δεύτερο χτύπημα όταν ο Καμαρά έστρωσε με το στήθος στον Σαλπιγγίδη που με προβολη έκανε το 2-0 στο 63΄. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ δημιούργησε ακόμα 1-2 καλές στιγμές για να φτάσει σε άλλο γκολ αλλά στο τελευταίο τέταρτο του ματς επικεντρώθηκε στο να διατηρήσει το προβάδισμα του και τα κατάφερε χωρίς δυσκολία.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο, Σίντελφέλντ, Κατσουράνης, Γκαρσία (65’ Κάτσε), Λάζαρ, Καμαρά, Λόρενς (90’ Κωνσταντινίδης), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης 

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Χοσέμι, Μαχαίρας, Κόρμπος (64’ Ζησόπουλος), Ροτζέριο (73’ Καγιεχόν), Βασιλείου, Μπουμάλ (64’ Πόι), Νικολακάκης, Λισγάρας, Μεντί, Ρομέου 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε