Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τριπλός αποκλεισμός στο επί κοντώ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του επί κοντώ, αλλά έμεινε τελικά στη 13η θέση, ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ (4.50). Αποκλείστηκαν από νωρίς οι Κυριακοπούλου και Στεφανίδη.

Η Στέλλα Ηρώ Λεδάκη, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό του άλματος επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, αλλά έμεινε εκτός τελικού.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, στον προκριματικό, υπερέβη τα τέσσερα μέτρα και 50 εκατοστά, ισοφαρίζοντας το ατομικό ρεκόρ της, αλλά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.55 μέτρα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός 12αδας και να πάρει την 13η θέση.

Παράλληλα, η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Κατερίνα Στεφανίδη, απογοήτευσαν, καθώς απέτυχαν στα τέσσερα μέτρα και 40 εκατοστά (αμφότερες πέρασαν τα 4.25μ), με αποτέλεσμα να αποκλεισθούν από τον τελικό. Η Κυριακοπούλου κατετάγη 19η και η Στεφανίδη 24η. Στον προκριματικό, εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά, η Ελενα Ισινπάγεβα, καθώς η «τσαρίνα των αιθέρων», πέρασε εντυπωσιακά τα 4.55μ, δίνοντας …υποσχέσεις για σπουδαία πράγματα στον τελικό.

Οι 12 αθλήτριες που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στον τελικό, είναι οι εξής:

Ελενα Ισινμπάγεβα (Ρωσία)
Γιαρισλέι Σίλβα (Κούβα)
Σίλκε Σπίγκελμπουργκ (Γερμανία)
Βανέσα Μπόσλακ (Γαλλία)
Μπέκι Χολιντέι (ΗΠΑ)
Λίζα Ρίζι (Γερμανία)
Μαρτίνα Στρουτζ (Γερμανία)
Γιρίνα Πτατσνίκοβα (Τσεχία)
Αννα Ρογκόφσκα (Πολωνία)
Αλάνα Μπόϊντ (Αυστραλία)
Τζένιφερ Σουρ (ΗΠΑ)
Χόλι Μπλισντέιλ (Μ.Βρετανία)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε