Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Τρίποντα”…για την Αϊτή

Κάθε φίλαθλος στους αγώνες της Ευρωλίγκα θα "μετράει"
Κάθε φίλαθλος στους αγώνες της Ευρωλίγκα θα "μετράει", ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στο πλευρό της Αϊτής στέκεται και η Ευρωλίγκα, που θα συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει τα θύματα του τραγικού σεισμού.

Στις αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής του Top-16, κάθε φίλαθλος που θα βρεθεί στο γήπεδο θα πιστώνεται με ένα ευρώ και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στη UNICEF και από εκεί στους πληγέντες της Αϊτής.

Για τη συγκεκριμένη κίνηση, αλλά και την τραγωδία της Αϊτής, μίλησαν προσωπικότητες του χώρου, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Παναθηναϊκός): «Με τόσους ανθρώπους να χρειάζονται βοήθεια στην Αϊτή, ο καθένας μπορεί να γίνει πρωταθλητής, συνεισφέροντας έστω και λίγο».

Θοδωρής Παπαλουκάς (Ολυμπιακός): «Ο σεισμός είναι μία τραγωδία που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο. Όλοι μαζί να προσφέρουμε ο,τι μπορούμε για να ανακουφίσουμε τους κατοίκους της Αϊτής».

Σέρτζιο Σκαριόλο (Χίμκι): «Όταν συμβεί μία τραγωδία, σαν τον σεισμό στην Αϊτή, όλοι πρέπει να βοηθήσουμε. Ο καθένας με τη μικρή του βοήθεια μπορεί να σώσει ζωές. Και αυτό είναι το σωστό που πρέπει να κάνουμε».

Τραϊάν Λάνγκτον (ΤΣΣΚΑ Μόσχας): «Οι πρόσφατοι σεισμοί στην Αϊτή έχουν προκαλέσει τόσο μεγάλη δυστυχία, που λίγοι από μας μπορούν να φανταστούν. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει, χιλιάδες έχουν τραυματιστεί και αμέτρητοι είναι χωρίς σπίτι και φαγητό. Οι παίκτες της Ευρωλίγκας και οι φίλαθλοι ας έρθουν κοντά μας να βοηθήσουμε όλοι μαζί. Κάθε ποσό είναι ευπρόσδεκτο και θα βοηθήσει. Κάντε το τώρα». 

Έραζεμ Λόρμπεκ (Μπαρτσελόνα): «Εγώ και οι συμπαίκτες μου θέλουμε να βοηθήσουμε για το κακό που βρήκε την Αϊτή και ειδικά τα παιδιά. Κάποιοι από εμάς είμαστε πατέρες και είναι δύσκολο να γνωρίζεις ότι τόσα παιδιά υποφέρουν».

Ντέρικ Σαρπ (Μακάμπι): «Είμαστε όλοι μακριά από την τραγωδία στην Αϊτή, αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε πολύ. Καλούμε τους παίκτες και τους φιλάθλους της Ευρωλίγκας να βοηθήσουν από σήμερα κιόλας». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε