Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Τρίποντο ΠΑΟΚ με κατοστάρα “Σάλπι”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με το 100ο του γκολ στην πρώτη κατηγορία οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην αγχωτική νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Χέρι – χέρι πήγαίνουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Ο δικέφαλος του βορρά πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι σε όλη τη διάρκεια του ματς θα μπορούσαν να σημειώσουν κι άλλα τέρματα.

Οι παίκτες του Χάβου είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν έφταναν με ευκολία στα καρέ του Ντεγκρά. Η λύση ήρθε από στημένη φάση. Ο Πάμπλο Γκαρσία σέντραρε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με κεφαλιά ψαράκι πέτυχε το “χρυσό” όπως αποδείχτηκε τέρμα στο 32′.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου έφτασαν ουκ ολίγες φορές κοντά στο γκολ αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα κράτησε ζωντανή την ομάδα του στο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εντελώς ακίνδυνοι στο ματς όμως από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν πέτυχε δεύτερο τέρμα, μέχρι το τέλος υπήρχε το άγχος.

Τελικά το 1-0 παρέμεινε, ο “Σάλπι” γίορτασε το 100ο του γκολ και ο δικέφαλος την 5η εντός έδρας νίκη του.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Τσιρίλο, Σαβίνο, Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης (88′ Κουτσιανικούλής), Σαλπιγγίδης (92) Παπάζογλου).

Αστέρας Τρίπολης:
Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Μπαστία, Καρέρα (64′ Τσαμπούρης), Μπαρτολίνι, Φορτούνης, Ουντότζι (79′ Μπακασέτας), Ορόθκο, Φρανκού, Λαδάκης (73′ Μάρτινς).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε