Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τσάκας: Είμαστε κοντά στην αγορά του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Βλάσης Τσάκας προανήγγειλε απάντηση του Πρίγκιπα τη Δευτέρα ενώ τόνισε ότι δεν απέχει πολύ η συμφωνία για την αγορά του Παναθηναϊκού.

Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα Πρίγκιπα, Βλάσης Τσάκας μίλησε στον NOVAΣπορ FM και τόνισε ότι η ανακοίνωση των “πράσινων” δεν είναι μακριά από αυτά που θέλει η πλευρά του Φεϊζάλ.

“Η ανακοίνωση έχει ενδιαφέρον και σε αυτό επικεντρωνόμαστε. Απάντηση θα δώσουμε τη Δευτέρα και πιστεύω πως θα οδηγηθούμε στην αλλαγή. Δεν απέχουμε πολύ. Εάν συγκεραστούν απόψεις, είμαστε έτοιμοι. Είμαστε σε επικοινωνία με τον πρίγκιπα. Όταν βγάζεις μια τέτοια ανακοίνωση φροντίζεις να είναι όπως αρμόζει. Συγκρίνετε την ανακοίνωση της ΠΑΕ και τους δικούς μας όρους. Ένα τέτοιο ντιλ θέλει όλες τις λεπτομέρειες αποτυπωμένες στο τραπέζι. Αυτό αφορά εμάς και την ΠΑΕ. Θα πρέπει να ακολουθήσουν το δρόμο που πρέπει και η συναλλαγή να γίνει όπως πρέπει, δηλαδή μυστικά.
Τους θέλω όλους δίπλα μου, εάν κι εφόσον το θέλουν κι αυτοί. Δεν χρειάζεται ούτε να γκρινιάζει κανείς ούτε να κάνει αντιπολίτευση. Και ο κ. Αλαφούζος αν είχε τη δυνατότητα και συγκέντρωνε το καλοκαίρι τα χρήματα που πίστευε, δεν θα είχε τον Παναθηναϊκό σε αυτό το στάτους.

Υπάρχει στα σκαριά μια επένδυση η οποία είναι ανεξάρτητη από το τι θα συμβεί με τον Παναθηναϊκό. Δεν υπήρξε καμία επαφή. Εγώ δεν χτύπησα την πόρτα κανενός. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Κάποιος μπορεί να υποστηρίζει μια ομάδα, αλλά είναι φίλος. Δεν υπάρχουν αντιπάθειες. Έχω ανοιχτή επικοινωνία με πολύ καλό κόσμο. Μπορεί κάποιος να μου είπε κάτι και να το μετέφερα, αλλά δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον.

Είμαστε πολύ αισιόδοξοι και προετοιμασμένοι να δώσουμε μια γραμμή ακόμη ποιο αποδεκτή. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε υποχωρήσεις στην αύξηση αλλά αυτό αφορά μόνο εμάς και κανέναν άλλον. Ο πρίγκιπας το είπε και προχθές. Θεωρεί τον Παναθηναϊκό μια καλή πόρτα για να βγει η οικογένεια στην Ευρώπη. Δεν υπήρξε καμία δουλειά στη Βουλγαρία, όπως γράφτηκε. Υπάρχει κάτι σε άλλη βαλκανική χώρα και αφορά την οικογένεια.”

Καζιγιάμα: Έρχομαι στις 26 Δεκεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε