Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τσάκας: Έρχεται το Σαββατοκύριακο ο Πρίγκιπας

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα Πρίγκιπα προανήγγειλε την άφιξη του Αλ Σαούντ στην Ελλάδα.

Με δηλώσεις του στο Athletic Radio 104,2 ο Βλάσης Τσάκας προχώρησε ένα βήμα παραπάνω το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα για την αγορά του Παναθηναϊκού αφού τόνισε ότι ο Αλ Σαούντ έχει προγραμματίσει ταξίδι στην Ελλάδα το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα Πρίγκιπα μίλησε…

Για το τι ζήτησε η πλευρά Βαρδινογιάννη ώστε να γίνει το deal: «Αυτή τη στιγμή η πλευρά Βαρδινογιάννη ζήτησε κάποια έγραφα. Μέσα στην εβδομάδα θα έχουν σταλεί. Αύριο θα είμαστε στην Τζέντα και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουμε την άφιξη του πρίγκιπα»
.Για την ανάμειξη του πρίγκιπα: «Ο πρίγκιπας θα ήταν χαζό να λέγαμε ότι είναι ΠΑΟ. Είχαμε ένα πλάνο επενδυτικό, εγώ του πρότεινα να πάρει τον ΠΑΟ, το είδε στην αρχή με επιφύλαξη αλλά με τον καιρό έγινε πιο ζεστός».

Για το πώς προέκυψε αυτό το ενδιαφέρον: «Στόχος του γκρουπ του πρίγκιπα ήταν να επενδύσει στην Ελλάδα, σε μια κοντινή χώρα προς αυτούς, οπότε με τον Παναθηναϊκό ανοίγουν πόρτες και σιγά – σιγά φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Δεν είναι απλά ενδιαφέρον είναι μια επίσημη πρόταση μελετημένη και καλά διατυπωμένη».
Για την συνάντηση με τον Βαρδινογιάννη: «Ο πρίγκιπας την επόμενη εβδομάδα θα έρθει για να συναντήσει τον κ. Βαρδινογιάννη».
Για τα εμπόδια που προέκυψαν: «Όλα ήταν εις γνώση μας. Δεν το κάναμε για τον ντόρο. Έχει βρεθεί η φόρμουλα για να ξεπεραστεί το παραμικρό. Μετά την άφιξη του Πρίγκιπα Σουλτάν στην Αθήνα θα γίνουν όλα.
Θα μπορούσε να μην θέλει η κυβέρνηση έναν άνθρωπο που θέλει να επενδύσει στην χώρα. Είναι δυνατόν στους ανθρώπους που δεν θέλουν να επενδύσουν να τους κλείνεις τις πόρτες. Είμαι πεπεισμένος πως η κυβέρνηση θα δώσει λύση».
Για τον τρόπο εισόδου στον Παναθηναϊκό: «Η θεώρηση των εγγράφων είναι τυπικό θέμα. Από εκεί και πέρα μπαίνουν οι ορκωτοί λογιστές για μια διαδικασία που δεν θα πάρει πάνω από 20 ημέρες και εκεί τελειώνει το θέμα. Εμείς ως νέοι μέτοχοι θα κάνουμε στην συνέχεια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ώστε να ορίσουμε το νέο ΔΣ. Αυτό θα μας πάρει «χονδρικά» έναν μήνα».
Για τα πλάνα κατασκευής νέου γηπέδου: «Δεν νοείται να μην κάνουμε νέο γήπεδο. Για εμάς είναι ένα δέλεαρ και θέλουμε να επαναφέρουμε κέρδη στην ομάδα. Οι ομάδες σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ πρέπει να ισοσκελίζουν τον προϋπολογισμό τους».

Για το αν είναι αλήθεια ότι του έγινε κρούση για «προξενιό» του ΟΦΗ με υποψήφιους επενδυτές: «Αληθεύει όμως είχε ξεκινήσει το σχέδιο για τον Παναθηναϊκό. Ο ΟΦΗ είναι ένα τοπικό μέγεθος χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ιστορία του ενώ ο Παναθηναϊκός είναι ένα ευρωπαϊκό μέγεθος. Μακάρι να βρεθεί και ένας επενδυτής για τον ΟΦΗ και θα χαρώ να μεσολαβήσω».


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε