Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τσάκας: Ετοιμάζουμε μεταγραφή πάνω από 10 εκ. ευρώ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Λίγη ώρα μετά τη συμφωνία μεταξύ των δικηγόρων Πρίγκιπα και Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο Βλάσης Τσάκας μοίρασε υποσχέσεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού ενώ προανήγγειλε πριμ-μαμούθ σε περίπτωση νίκης των πράσινων στο Γ. Καραϊσκάκης.

Τα βρήκαν οι δικηγόροι Πρίγκιπα-Τζίγγερ και πέφτουν οι υπογραφές

Ο Σαούντ υπάρχει – Ο Αζίζ δεν ενδιαφέρεται για Παναθηναϊκό

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε στον NovaΣπορ FM και ανέλυσε το πλάνο του Αλ Σαούντ, ενώ τόνισε ότι για λίγο δεν θα προλάβουν να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης

-Έχετε να κάνετε κάποιο πρώτο σχόλιο για την συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών;
«Ας μην πούμε τίποτα ακόμη. Ας περιμένουμε. Η συμφωνία φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί. Η διαδικασία συνεχίζεται ακόμη. Μπορώ να πω όμως πως νιώθω πιο κοντά από ποτέ. Και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

-Πότε θα μπούνε οι υπογραφές;
«Λίγο με απασχολεί αφού το θεωρώ τυπικό θέμα αυτό των υπογραφών. Όταν δίνω τα χέρια με κάποιον το θεωρώ συμφωνία. Τώρα, εάν οι δικηγόροι προλάβουν να το αποτυπώσουν μέχρι τις 19:00-19:30 ίσως πέσουν και οι υπογραφές».

-Για το δημοσίευμα της «axiaplus» που λέει πως υπάρχει έμβασμα 15εκ € στην Εθνική Τράπεζα από τον Αλ Σαούντ, έχετε να δηλώσετε κάτι;
«Ναι. Πως η τράπεζα που έχει επιλεχθεί δεν είναι η Εθνική».

-Πότε θα μπούνε τα λεφτά;
«Ακόμη κι αυτό είναι τυπικό θέμα. Πάντως, οπουδήποτε και να μπούνε τα λεφτά, ούτε ένα ευρώ δεν θα μπει στον Παναθηναϊκό μέχρι να είναι δικό μας το Δ.Σ. και να έχουμε εμείς τον έλεγχο της ΠΑΕ. Επίσης, να πω ότι υπήρξε και μία μικρή αλλαγή στον τρόπο που θα μπούνε τα χρήματα. Την οποία θα μάθετε μόλις συνταχθεί το MoU».

-Υπήρξε ένα δημοσίευμα στις 8 Οκτωβρίου που έλεγε πως είπατε σε οπαδούς της ομάδας στο Ηράκλειο, πως ο Αμντούλ Αζίζ, γιος του βασιλιά, θα συμμετέχει στην ΠΑΕ και σήμερα υπήρξε διάψευση της Πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας…
«Εγώ είπα πως επειδή είναι φίλος του Αλ Σαούντ, εάν του ζητηθεί βοήθεια μπορεί να προσφέρει…»

-Είπατε πως θα κάνετε και μια μεγάλη μεταγραφή…
«Μιλάμε για παίκτη ευρωπαϊκού επιπέδου. Περίπου 9-12 εκ. €. Ο Σισέ είναι μικρή μεταγραφή μπροστά σε αυτόν που σκοπεύουμε να φέρουμε του οποίου δεν μπορώ να πω τι θέση θα παίζει γιατί θα τον καταλάβετε».

-Γράφτηκε για τον Ροναλντίνιο…
«Για ποιον; Δεν ξέρω κάτι τέτοιο, όχι, δεν ισχύει».

-Γράφτηκε πως θέλετε να κάνετε προπονητή τον Νιόπλια και τεχνικό διευθυντή τον Φερέιρα. Και γενικά πως θα έρθουν παίκτες τους οποίος δεν έχει επιλέξει ακόμη ο προπονητής, κάτι που ενδεχομένως να διαταράξει τις ισορροπίες της ομάδας.
«Κοιτάξτε, τον Φερέιρα δεν πρόκειται να τον κουνήσει κανείς. Πάντως εγώ, πρώτη φορά ακούω να έρχονται λεφτά και να διαταράσσεται η ισορροπία… Απλά στον Φερέιρα θα κάνουμε προτάσεις για το εάν χρειάζεται παίκτες. Τόσο κακό είναι αυτό; Εάν έχει αντιρρήσεις, αυτό που ζητήσει, θα το έχει. Απλά θα κάνουμε ορισμένες αλλαγές που είναι αναγκαστικές».

-Πότε περίπου προσδοκάτε πως θα αναλάβετε την ομάδα.
«Οριακά δεν προλαβαίνουμε να οδηγήσουμε την ομάδα στο Καραϊσκάκη. Και να ξέρετε. Θα υπάρξει πριμ-μαμούθ για τα ελληνικά δεδομένα για νίκη της ομάδας στο ντέρμπι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο.
Κυρίαρχο, είναι να τελειώσει θετικά το θέμα. Τα 15εκ. ευρώ, είναι μόνο η αρχή. Μιλάμε για 70 εκ. ευρώ σύνολο. Όσο για τον Σικαμπάλα που με ρωτάτε, εγώ λέω πως έχει καλή ποδοσφαιρική ηλικία και ξέρει μπάλα που στην Ελλάδα, παρόμοια, μόνο ο Τζιοβάνι ήξερε τόση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε