Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τσάκας: Φοβάμαι μην έχουμε νέο Καλόπουλο

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Στον Θανάση Γιάχο αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Αλ Σαούντ κατηγορώντας μάλιστα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που δεν ασχολήθηκε με τον διαιτητή του ντέρμπι!

Aναλυτικά όσα είπε ο Βλάσης Τσάκας στην συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΟΠΑΠ:

Πότε θα έρθει ο πρίγκιπας: Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι εδώ ο πρίγκιπας. Το ζητούμενο είναι να γίνει η συμφωνία με τους όρους που θέτουμε. Μην αρχίσουν οι φίλοι μας και λένε ότι θέλουμε να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. Έχουμε την υπόσχεση του Παύλου Γερουλάνου και περιμένουμε αφού ολοκληρώθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις να ψηφιστεί το νομοσχέδιο και να πάμε στην επόμενη μέρα.
 
Για τη συμφωνία: Είμαστε μισό βήμα πριν από την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο οικονομικός έλεγχος είναι σε εξέλιξη εδώ και 8 μέρες. Θα χρειαστεί να περάσει και η επόμενη εβδομάδα.
 
Υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος για τον Παναθηναϊκό: Δεν υπάρχει κάποιος τρίτος ενδιαφερόμενος για τον Παναθηναϊκό.
 
Για τον Γιάχο: Φοβάμαι μη γίνει αυτό που έγινε πέρυσι. Μην έχουμε νέο Καλόπουλο. Η ΠΑΕ αντί να ασχοληθεί με θέματα σοβαρά όπως η μεθόδευση για τον Γιάχο ασχολήθηκε με το αν θα πάω εγώ στο Καραϊσκάκη.
 
Για τον Φερέιρα: Πιστεύω ότι ο κ. Φερέιρα κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Δεν επηρεάζεται από τίποτα και μεταδίδει την ηρεμία του μέσα στην ομάδα. Εάν ο Φερέιρα θέλει να μείνει μπορεί να το κάνει. Ξεκάθαρα. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θα είναι πολύ εύκολο για εμάς το Γενάρη να δώσουμε τα εφόδια.
 
Για τον Ροναλντίνιο: Όταν βλέπεις μια πόρτα ξεκλείδωτη και έχεις την ευκαιρία να την ανοίξεις, την ανοίγεις. Θεωρήσαμε καλό να κάνουμε μια πρώτη κουβέντα και να δώσουμε ραντεβού για νέα επαφή στα μέσα Δεκέμβρη όπου ο Ροναλντίνιο θα είναι στην Ελλάδα. Δεν έχουμε μπει σε λεπτομέρειες. Ό,τι χρειαστεί θα γίνει. Ο Φερέιρα έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να αξιοποιήσει έναν τέτοιο παίκτη. Ο Ροναλντίνιο μπορεί να πάρει μόνος του το πρωτάθλημα. Ακόμα και αν κάθεται μόνος στο κέντρο. Δεν υπάρχει οικονομικό ρίσκο στο θέμα Ροναλντίνιο. Πιστεύω ότι ο Ροναλντίνιο θέλει να δώσει απαντήσεις στην Ευρώπη.
 
Για τον Σικαμπάλα: Προλάβαμε να τον κλείσουμε από άλλες μεγάλες ομάδες που τον ήθελαν. Υπάρχουν άνθρωποι δικοί μας παντού. Προχτές στο Αίγυπτο Βραζιλία είχαμε δύο ανθρώπους δικούς μας.
 
Για το δίκτυο σκάουτινγκ: Έχουμε ένα πλάνο και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε πόλους ακαδημιών έξω από την Ελλάδα. Έχουμε τον Ρότσα και τον Μπορέλι που είναι άριστοι γνώστες της αγοράς της Λατινικής Αμερικής. Έτσι πρέπει να λειτουργείς και όχι με μεταγραφές τύπου Σόουζα και Μελίσση. Δε φορτώνεσαι παλτά όταν δεν προλαβαίνεις να πάρεις παίκτες.  Ο Ορούμα που έπαιζε στην Καβάλα θα είναι ένας από τους ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν στο σκάουτινγκ.
 
Για τις φήμες ότι πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται ο Ψωμιάδης: Έχω πολύ καλή σχέση με τον Μάκη Ψωμιάδη. Αυτή τη στιγμή είναι πίσω από τα κάγκελα και όχι πίσω από μένα. Πίναμε καφέ, κάναμε πλάκα αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι ο άνθρωπος πίσω από μένα.
 
Πολλοί λένε ότι πίσω από εσάς βρίσκεται ο Γιάννης Βαρδινογιάννη: Ωραία σενάρια. Το Γιάννη Βαρδινογιάννη δεν τον έχω δει. Θα το δω όταν δώσουμε και τυπικά τα χέρια. Θέλουμε να κλείσει η συμφωνία.
 
Ποια όνειρα κάνετε για τον Παναθηναϊκό: Υπάρχει Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχει πριγκιπικός, Βαρδινογιαννικός και Βγενοπουλικός.
 
Για το νέο Δ.Σ.: Ο Βλάσης Αναστασίου είναι ένας από τους εκτός Ελλάδος Παναθηναϊκούς που θα έχει θέση στο Δ.Σ. Αυτό το ακούτε πρώτη φορά. Μένει στη Νέα Υόρκη. Θα δούμε όταν θα έρθει η ώρα τι θα κάνουμε με τον Δημήτρη Γόντικα. Θέλουμε να πάμε στην επόμενη μέρα χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Θέλουμε όμως να είναι μέσα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Δε νοείται Παναθηναϊκός και Δ.Σ. χωρίς τον Θανάση Γιαννακόπουλο.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε