Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Τσάκας: Μεγαλομέτοχοι στις 9 Μαρτίου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Βλάσης Τσάκας έκανε λόγο για πρόταση με… εκπλήξεις στον Βαρδινογιάννη, ενώ αναφέρθηκε στην κομβική ημερομηνία της 9ης Μαρτίου!

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι στις 9 Μαρτίου “… ο Παναθηναϊκός θα γιορτάσει δύο ευτυχή γεγονότα… Το ότι θα ανοίξει μία νέα σελίδα στα διοικητικά του και ότι θα κερδίσει τον Ολυμπιακό και θα φτάσει μία ανάσα από τον τίτλο”.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να την… πέσει στον Σάββα Θεοδωρίδη

Τα όσα δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ:

“Εκείνες τις μέρες ο Παναθηναϊκός θα γιορτάσει δύο ευτυχή γεγονότα… Το ότι θα ανοίξει μία νέα σελίδα στα διοικητικά του και ότι θα κερδίσει τον Ολυμπιακό και θα φτάσει μία ανάσα από τον τίτλο”.

Για την πρόταση που θα καταθέσει την Δευτέρα:
“Είναι μία πρόταση που κρύβει εκπλήξεις. Έχουμε κάνει ήδη κάποιες επαφές με την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Εμείς θα την καταθέσουμε την Δευτέρα και θα περιμένουμε την απάντηση του. Πιστεύουμε ότι στην Γενική Συνέλευση της 9ης Μαρτίου θα πάμε ως μεγαλομέτοχοι.

Εχουμε σχεδιάσει την πρόταση μας με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύψουμε και τυχόν πρόστιμο από την UEFA. Η πρόταση θα έχει τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία θα προσκομίσει η διοίκηση στην διεθνή ομοσπονδία για να δουν εκεί ποιοι είναι οι Σαουδάραβες επενδυτές, ποια είναι η δύναμη τους και τι σχέδιο έχουν. Γιατί πλέον η UEFA ζητάει και πλάνο”.

Για το ποιοι είναι οι Σαουδάραβες επενδυτές: “Δεν είναι Παναθηναϊκοί από μικρά παιδιά, μην τρελαθούμε! Είναι άνθρωποι που θέλουν να γίνουν γνωστοί στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός τους προσφέρει αυτή την δυνατότητα”.

Για την πιθανότητα ο Ανδρέας Βγενόπουλος να καλύψει το ποσοστό του: “Μακάρι να το κάνει. Εμείς θέλουμε το ποσοστό του Γιάννη Βαρδινογιάννη και μετά θέλουμε δίπλα μας όλους τους Παναθηναϊκούς. Μακάρι να έρθει ο κ. Βγενόπουλος, ο κ. Πολέμης, ο κ. Ζολώτας και πάνω από όλα οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι”.

Για το νέο αθλητικό Νόμο και τις αντιδράσεις του Σάββα Θεοδωρίδη: “Η μόνη φωτογραφική διάταξη που έχει γίνει, είναι για τον Ολυμπιακό το 2004 με το “Γ. Καραϊσκάκης. Τότε που πέταξαν έξω το γήπεδο της ΑΕΚ για να φτιάξουν τσάμπα γήπεδο στον Ολυμπιακό. Αυτό που έγινε με τον αθλητικό Νόμο είναι κάτι που ισχύει σε όλη την Ευρώπη. Ο κ. Θεοδωρίδης ξέρει καλά τα κόλπα, γιατί έχει θητεύσει δίπλα σε δασκάλους τύπου Κόκκαλη και… κοκκαλιάρη”.

“Προσοχή στους υποτιθέμενους Παναθηναϊκούς”

Επέστρεψε ο Κατσουράνης – Οριστικά εκτός ο Λέτο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε