Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τσάκας: “Ναι” στην πρόταση, “όχι” στα 15 εκατ. ευρώ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μπορεί να μην αποκάλυψε ξανά ποιον εκπροσωπεί αλλά ο Βλάσης Τσάκας υπογράμμισε πως το επενδυτικό fund θα καταθέσει σύντομα πρόταση για τον Παναθηναϊκό, όμως αυτή δεν θα φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ.

“Δεν κατατέθηκε η πρόταση και θα κατατεθεί αύριο ή μεθαύριο. Ετοιμάζεται. Δεν θα είναι 15 εκ. ευρώ. Θα προβλέπει ποσό που θα καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες που έχει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Έχει καθυστερήσει η πρόταση, αλλά σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμη. Το νομοσχέδιο καθυστέρησε να ψηφιστεί και σε λίγες μέρες θα είναι νόμος του κράτους, επομένως τι να καταθέσουμε νωρίτερα. Έχουμε χρόνο μέχρι τις αρχές Μαρτίου, στις 9 του μήνα που είναι προγραμματισμένη η ΓΣ του Παναθηναϊκού για να ετοιμάσουμε και να καταθέσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση», ήταν η αρχική του τοποθέτηση του Βλάση Τσάκα στην “Δίκη του Σκάϊ” και συνέχισε:

«Λίγη ακόμη υπομονή, πιστέψτε με δεν έχουμε να κάνουμε με στραγάλια… έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που έρχεται να βάλει χρήματα σε μία χώρα που αυτή τη στιγμή είναι αναξιόπιστη».

Σχετικά με το δάνειο που ετοιμάζεται να πάρει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ο κ. Τσάκας τόνισε: «Καλά κάνει ο κ.Γόντικας και κοιτάει να βγάλει δάνειο για την ΠΑΕ, εγώ όμως δεν ξέρω κάποια τράπεζα που να μπορεί να του εγκρίνει και να βγάλει δάνειο για τέτοιο ποσό σε λιγότερο από 25 ημέρες. Μέχρι τότε λοιπόν εμείς θα έχουμε ήδη καταθέσει την πρότασή μας και το πρόβλημα θα έχει λυθεί. Εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι κοιτάμε αυτή τη βδομάδα να καταθέσουμε την ολοκληρωμένη πρόταση που θα μπορέσει να καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες, τις πραγματικές ανάγκες, του Παναθηναϊκού».

Σε ερώτηση να αποκαλύψει ο κ. Τσάκας ποιον Άραβα πρίγκιπα εκπροσωπεί, εκείνος απάντησε:
«Δεν μπορώ να πω ονόματα για ένα και μόνο λόγο: Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν ούτε διαφήμιση, ούτε τίποτα. Από την πλευρά μας πάντως ο κύριος Βαρδινογιάννης έχει το δικαίωμα να δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα των επενδυτών. Εμείς θα καταθέσουμε μια πρόταση που θα βγάζει τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο, αλλά θέλουμε και τους παλαιούς μέτοχους να συμμετέχουν κανονικά στην ΑΜΚ της ΠΑΕ».

Τέλος, για το σχόλιο του Θανάση Γιαννακόπουλου ότι το Τριφύλλι δεν μπορεί να βασίζεται σε πριγκίπισσες, απάντησε: «Ο κ, Γιαννακόπουλος έχει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει, σέβομαι απόλυτα τις απόψεις του. Είναι δικαίωμά του να το πει αν το πιστεύει…»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε