Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τσάκας: Ο Πρίγκιπας θα φέρει τον Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Στην Τούμπα βρέθηκε ο Βλάσης Τσάκας και παρακολούθησε το θρίαμβο των πράσινων κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ δεν ξέχασε να δώσει άλλη μία υπόσχεση στους φίλους του τριφυλλιού.

“Πράσινο” μήνυμα τίτλου – Θρίαμβος του Παναθηναϊκού στην Τούμπα

Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα Πρίγκιπα αφού πρώτα ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που του βρήκαν θέση για να παρακολουθήσει το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, στη συνέχεια έριξε τη “βόμβα”. Είπε ότι ο Αλ Σαούντ είναι έτοιμος να φέρει τον Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι.

“Δεν ήρθα με προσκληση από τον Παναθηναϊκό, αλλά από τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θόδωρο Ζαγοράκη για τη βοήθεια. Άλλωστε αυτή η διοικούσα αυτή θα φύγει σε λίγες ημέρες.

Δεν ήρθε μαζί μου ο μάνατζερ του Ροναλντίνιο. Θα τον φέρουμε όμως το καλοκαίρι. Εχει υπογραφεί προσύμφωνο με τον Σικαμπάλα. Μέχρι την Τρίτη θα έχει ξεκινήσει ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ και στο διάστημα 14-16 Νοεμβρίου θα ολοκληρούν οι υπογραφές για τη μεταβίβαση των μετοχών στον πρίγκιπα. Στις 24 του ίδιου μήνα, στη Γενική Συνέλευση, ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα πάει ως νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε