Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Τσάκας: Θα πηδάτε από τους φράχτες

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Στην αποκάλυψη πως ο Πρίγκιπας “έκλεισε” για τον Παναθηναϊκό παίκτη το όνομα του οποίου θα προκαλέσει πάταγο, προχώρησε ο Βλάσης Τσάκας.

Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα επενδυτή θέλοντας να τονίσει το μέγεθος του παίκτη με τον οποίο έχει συμφωνήσει ο Πρίγκιπας, δήλωσε, μεταξύ άλλων στην “Εξέδρα”: “Τις τελευταίες ημέρες ο πρίγκιπας συμφώνησε με έναν ποδοσφαιριστή που όταν το μάθει ο κόσμος θα πηδάει από τους φράχτες.”
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάση Τσάκα:

Δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα τη δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο θα το μάθετε όταν θελήσει ο ίδιος ο Σουλτάν να το γνωστοποιήσει. Πιθανότατα θα το κάνει όταν έρθει στην Ελλάδα.
 
Θέλω να ξεκαθαρίσω πως η μεταγραφή θα γίνει με άλλα έξοδα, ξέχωρα από αυτά που έχουμε υπολογίσει να επενδύσουμε στον Παναθηναϊκό. Θα είναι η έκπληξη που είχαμε προαναγγείλει αλλά όχι η μοναδική. Θα έχουν και συνέχεια τα δώρα…
 
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον νεαρό Αιγύπτιο αμυντικό Αχμέντ Χεγκαζί, το όνομα του οποίου βγήκε στην επιφάνεια τόνισε: “Όσο αφορά τον Χεγκάζι έχουμε τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, αλλά στο παιχνίδι έχουν μπει και ομάδες από την Αγγλία”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε