Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Τσακίρης: Αν ξαναπάω στο ΟΑΚΑ θα φάω ξύλο!

Ο Τσακίρης εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την διαιτησία
Ο Τσακίρης εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την διαιτησία, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ευνοϊκή αντιμετώπιση των “μεγάλων” από την διαιτησία και χαρακτήρισε απαράδεκτη την ανακοίνωση του Αντώνη Αντωνιάδη.

 

Με δηλώσεις του στον “Sentra Fm” ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ήταν πυρ και μανία με την διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

 
“Κάθε φορά γίνονται τα ίδια. Ο Ολυμπιακός ήρθε στη Νέα Σμύρνη και δεν ήταν σε καλή μέρα. Ο Παναθηναϊκός το ίδιο και εμείς δεν είχαμε τύχη. Οι λεπτομέρειες είναι πάντα με τον μεγάλο. Έφυγε ο Γκαγκάτσης και λοιπόν; Άλλαξε κάτι; Όχι το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν πάντα οι διοικούντες των ομάδων. Εμείς πάμε πάντα να αδικήσουμε ο ένας τον άλλον.
 
Στο εξωτερικό υπάρχει αγωνία για το αποτέλεσμα. Εδώ έρχεται ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη και είναι σίγουρο διπλό. Ο κόσμος τους έχει βαρεθεί. Όσων αφορά τον αγώνα, δεν μου άρεσε. Και οι δύο ομάδες ήταν κακές αλλά δεν το άφησαν να κριθεί στις λεπτομέρειες.
 
Η ανακοίνωση του Αντωνίου είναι απαράδεκτη γιατί μου επιτίθεται προσωπικά. Μόνο ο Χατζηχρήστος έχει κάνει κάτι τέτοιο αλλά αυτός είναι οπαδός. Πλέον, δεν μπορώ να ξαναπάω στο ΟΑΚΑ γιατί θα φάω ξύλο. Εγώ δεν έχω φερθεί ποτέ έτσι. Τους έχω φιλοξενήσει στο γήπεδο, στο σπίτι μου και στο σκάφος μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε