Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Τσακίρης: Τα δικά μου χέρια είναι τα πιο ικανά αυτήν τη στιγμή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης εξήγησε τους λόγους που ακύρωσε τη μεταβίβαση των μετοχών στον Μάκη Ψωμιάδη και δήλωσε ότι θα δώσει το 100% ώστε ο Πανιώνιος να μπορέσει να βγει από το αδιέξοδο.

Με συνέντευξη που παραχώρησε στον NovaΣπορ FM, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, που χθες ακύρωσε τη μεταβίβαση των μετοχών στον Ψωμιάδη, μίλησε για:

Τους λόγους που ακύρωσε τη μεταβίβαση των μετοχών: “Νόμιζα ότι είχα την ευκαιρία να φύγω, αλλά πλέον έχει αλλάξει η ψυχολογία μου εντελώς. Δεν έπαιξε κανέναν ρόλο η συγκέντρωση του κόσμου. Εγώ καθόμουν σε κάποια δικηγορικά γραφεία και δεν ήξερα τίποτα για τη συγκέντρωση. Απλώς κάνω παρέα με τον Ψωμιάδη. Άλλωστε δεν έχει καμία σημασία αυτό πια, γιατί δεν έγινε τίποτα. Υπήρχε μία πρόταση, φυσικά όχι από αυτούς που είχε ακουστεί. Δεν θέλω να πω από ποιους, ούτε που τους ξέρω κιόλας. Με ενδιέφερε η ευκαιρία να φύγω. Η άλλη πλευρά έκανε πίσω, εγώ αποδεσμεύτηκα από την αρχική μου δέσμευση και η δουλειά χάλασε την τελευταία στιγμή.”

Τις επόμενες κινήσεις του: “Καταλαβαίνω ότι η ευθύνη είναι πάνω μου, δεν υπάρχει άλλη λύση. Θα αναλάβω την ευθύνη. Οφείλω να έχω όλη την ΠΑΕ να τρέχει με το σκεπτικό ότι δεν θα έρθει κανείς να βοηθήσει. Αν έρθει κάποιος, καλώς να έρθει. Μακάρι και για μένα και τον Πανιώνιο. Αν δεν έρθει όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θεωρώ ότι κατά 80% δεν θα γίνει τίποτα κι έτσι τρέχουμε την ομάδα θεωρώντας ότι θα είμαστε τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Μετά βλέπουμε… Όταν είμαι κάπου είμαι στο φουλ. Αναγκαστικά εγώ θα βγω μπροστά. Αν δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου…. Θα είμαι εδώ με όλες μου τις δυνάμεις, με αυτά που μπορώ να προσφέρω. Από εδώ και πέρα… ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για να επανέλθει ο Πανιώνιος σε Πανιώνια χέρια που είναι ικανά. Γιατί αυτή τη στιγμή τα πιο ικανά χέρια είναι τα δικά μου.”

Το ενδεχόμενο πολυμετοχικότητας στον Πανιώνιο: “Γιατί όχι; Δηλαδή αν έρθει κάποιος και μου δώσει το 5% για ένα αξιοπρεπές ποσό γιατί να μη του το δώσω;. Όποιος θέλει να βοηθήσει, εδώ είμαστε.”

Τον προπονητή: “Ψάχνουμε για προπονητή. Θα δούμε αν θα μείνει ο κ. Μάντζιος. Εξετάζουμε προτάσεις και δεν χρειάζεται να κινηθούμε εμείς, μας βομβαρδίζουν συνεχώς με προτάσεις. Για την αποχώρηση του κ. Παράσχου, δεν ξέρω με ποιον τα έχει. Με τον κύριο Λιανό που του είπε να έρθει; Με μένα που είπα να πουλήσω;”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε