Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τσάμπα ήττα, Ρόζενμποργκ – Άρης 2-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Οι παίκτες του Κούπερ κοίταξαν στα μάτια την Ρόζενμποργκ και ήταν κατά διαστήματα καλύτεροι από τους Νορβηγούς, ωστόσο έχασαν το ματς και μαζί την ευκαιρία να πάρει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης. Η βαθμολογία του ομίλου.

Ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα το ματς και είχε την πρώτη ευκαιρία να προηγηθεί στο 11ο λεπτό με τον Ρουίς. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ντορσίν στηυν πρώτη τους καλή ευκαιρία, στο 36΄, όμως οι “κιτρινόμαυροι” απάντησαν άμεσα με τον Ρουίς στο 43΄.
 
Στην επανάληψη η Ρόζενμποργκ κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα κόντρα στην ροή του αγώνα, με μακρινό σουτ του Πρίκα στο 68΄. Ο Άρης προσπάθησε στη συνέχεια να πάρει τον βαθμό , αλλά απείλησε μόνο με τον Τσέζαρεκ στο 87΄.
 
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε στο 1-1 με την Λεβερκούζεν.
 
Η βαθμολογία του 2ου ομίλου
 
Λεβερκούζεν 4
Άρης 3
Ρόζενμποργκ 3
Ατλέτικο Μαδρίτης 1
 
Ρόζενμποργκ (Νιλς Άρνε Έγκεν): Έρλουντ, Λούστιγκ, Μπιάρσμιρ, Ντεμιντόβ, Ντορσίν, Ανάν, Χένρικσεν, Ίβερσεν, Σκιέλμπρεντ, Μόλντσκρεντ (90′ Όλσεν), Πρίτσα (86′ Γιάμτφαλ)

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Γκιάρο, Λαζαρίδης, Μίτσελ, Χαβίτο, Πρίττας, Φατί (71′ Τόχα), Κάλβο (82′ Τσεσνάουσκις), Κόκε, Ρουίς (63′ Τσέζαρεκ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε