Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τσαρτσαρής: Συζήτησα 2 φορές με τον Ολυμπιακό αλλά δικαιώθηκα που πήγα στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες του Παναθηναϊκού μίλησε για την πρόκληση του Final 4 αλλά και για τις συζητήσεις που είχε με τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε στο All Star Basket…

Για τις επαφές με τον Ολυμπιακό: Με τον Ολυμπιακό δύο φορές είχαμε κάνει συζητήσεις. Μία το 2002 στην αρχή πριν υπογράψω στον Παναθηναϊκό και μία πριν ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Νιώθω ευχαριστημένος και δικαιωμένος για την εξέλιξη της καριέρας μου. Αν δεν πήγαινα στον Παναθηναϊκό, η καριέρα μου θα ήταν πολύ διαφορετική, αφού ενδεχομένως δεν θα έπαιρνα τόσους τίτλους.

Για το πως μένει προσγειωμένος παρά τις επιτυχίες: Ε, εντάξει, δεν είμαι και Διαμαντίδης (γέλια)! Είναι δύσκολη κατάσταση… Όλα ξεκινάνε από το σπίτι και την οικογένειά σου. Με έχουν μάθει να πατάω γερά στο έδαφος. Επιπλέον χρειάζεται ένας άνθρωπος στην ομάδα να σου τραβάει το αφτί και να μη σου επιτρέπει να σηκώνεις μύτη όταν πετυχαίνεις κάτι καλό. Αυτός είναι ο Ομπράντοβιτς. 

Για το Final 4 και την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Είναι ένα επίπεδο πάνω από τους άλλους. Έχει ικανότατους παίκτες και καλό προπονητικό τιμ. Εμείς όμως πάμε στο Final 4 σαν πρωταθλητές Ευρώπης. Έχουμε έναν προπονητή που κάτι θα σκεφτεί και πάμε για να παλέψουμε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε