Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Τσέκαρε” το εισιτήριο ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έγινε η τρίτη ομάδα που προκρίθηκε στους “8” του κυπέλλου Ελλάδος μετά τη νίκη του με 3-2 κόντρα στον Φωστήρα.

Το 2-0 του πρώτου ματς έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα στον ΠΑΣ, αλλά ο Φωστήρας θέλησε από την αρχή να αλλάξει τις ισορροπίες.

Στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ο Μπάκας μόλις στο 4′ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, αλλά γρήγορα ήρθε η απάντηση.

Στο 8′ ο Γιάκος έφερε το ματς στα ίσα και ουσιαστικά έβαλε τέλος στην αγωνία. Ο Λίλα στο 35′ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου.

Στο 50′ ο Βίλα έκανε 3 τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Ο Φωστήρας είχε δοκάρι με τον Δωροβίνη στο 72′ ενώ στο 88′ ο Βλάχος διαμόρφωσε το τελικό 2-3 που σφράγισε την πρόκριση του ΠΑΣ στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Φωστήρας (Κώστας Ψυρρόπουλος): Μπότος, Κόπελας, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας (66′ Τασουλής), Τσαγκαράκης, Βαβάτσικος (55′ Βλάχος), Στάμος, Δωροβίνης, Κάμπας (56′ Κετσετζόγλου).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος):
Ταμπάσης (20′ λ.τ. Φεγκρούς), Λίλα (65′ Αυγενικού), Κειτά, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Τζημόπουλος, Βίλα, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι (72′ Οικονόμου), Ντάσιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε