Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Τσεκάρει το εισιτήριο – Παναθηναϊκός-Μάδεργουελ (21:45)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Να σφραγίσουν την πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, υπερασπιζόμενος τη νίκη του με 2-0 στην Σκωτία, θέλουν οι “πράσινοι” που υποδέχονται την Μάδεργουελ στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν μπροστά στο κοινό τους.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να δείξουν πως τους έγινε μάθημα το περσινό μάθημα με την Οντένσε και να πάρουν την πρόκριση που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν μία θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ότι και να γίνει μετά όμως, οι “πράσινοι” με πρόκριση απόψε “κλειδώνουν” την συμμετοχή τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα περιμένει από τους παίκτες του ίδια και καλύτερη εμφάνιση με αυτή του πρώτου αγώνα, ενώ ζήτησε να αντιμετωπίσουν την ρεβάνς σαν να έχει λήξει το πρώτο παιχνίδι ισόπαλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Σπυρόπουλος. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Βιτόλο και Ζέκα, έχοντας στα πλάγια τους Σισοκό και Μαυρία με τον Χριστοδουλόπουλο να ξεκινάει πίσω από τον Τοτσέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Κατσουράνης, Πετρόπουλος, Φορναρόλι και Φουρλάνος, Σεϊταρίδης. Αντίθετα, έμεινε εκτός ο ανέτοιμος Πίντο και ο Καπίνο, που την περασμένη εβδομάδα έχασε κάποιες προπονήσεις, ενώ φαίνεται για δεύτερος να έχει προβάδισμα ο Κοτσόλης. Εκτός είναι και ο τραυματίας Σο, ο Ιωαννίδης και οι νεαροί Ταμπάκης, Λαγός, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Μπαρμπαρούσης. 

Εν τω μεταξύ, στην ΠΑΕ περιμένουν στο σημερινό ματς τουλάχιστον 20.000 οπαδούς της ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 μέχρι 30 ευρώ, ενώ θα διατίθενται σήμερα από τα εξής σημεία: Λ. Κύμης και σταθμός «Ειρήνη» 14:00-21:45. ΒΑ είσοδος ΟΑΚΑ (Λ. Κηφισίας) 19:00-21:45, «Green team» (Ανδ. Παπανδρέου 27, δίπλα στο Mall) 10:00-16:00, Τσόχα 10:00-15:00. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε