Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τσιώλης: Δεν στέκομαι στα συμβόλαια και είμαι στη διάθεση της διοίκησης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του Άρη δεν έκλεισε τα αφτιά του στις φωνές διαμαρτυρίας των οπαδών της ομάδας για τον φτωχό απολογισμό μετά από 5 αγώνες και τόνισε ότι αν η διοίκηση κρίνει ότι είναι καλό για τους κίτρινους η απομάκρυνση του τότε δεν θα σταθεί εμπόδιο.

“Σούπα” (Χ)ωρίς αλάτι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

“Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη για μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης είναι μεγάλη υπόθεση και αυτό βαραίνει τον προπονητή. Αναλαμβάνω αυτό που μου αντιστοιχεί. Θα πρέπει να πω πως εγώ δεν μένω σε συμβόλαια και δεν παίζει ρόλο ούτε η αυτοεκτίμηση που έχω και με τη διοίκηση και με τον κόσμο. Εισπράττω μεγάλη εκτίμηση από τον κόσμο. Δεν είμαι από αυτούς που το βάζουν στα πόδια στα δύσκολα. Έχω δώσει μεγάλες μάχες για να φτάσω να είμαι προπονητής σε μια ομάδα σαν τον Άρη, όμως αν οι φωνές γίνουν περισσότερες και αν η διοίκηση θέλει, εγώ δεν στέκομαι σε συμβόλαια. Είμαι στην διάθεσή της. Είμαι στην διάθεση του Άρη, αν θέλει η διοίκηση να γίνει μια ανατροπή και να πάει καλύτερα ο Άρης” τόνισε ο Σάκης Τσιώλης μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσολονίκης.

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας: “Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος, δύναμη, που στο ξεκίνημα και μέσα σε αυτή την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος μας έδωσε ώθηση. Πρεσάραμε, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και ίσως εκεί είναι το σημείο κλειδί που θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας και να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ.

Είπα στο ημίχρονο στα αποδυτήρια ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δώσουμε χώρο στον ΠΑΟΚ, προβλέποντας την αλλαγή του Ίβιτς, και να βάζαμε Παπάζογλου και Ίβτις στην περιοχή μας γιατί ένα από τα κλειδιά ήταν να πρεσάρουμε ψηλά και να τον κουράσουμε. Πριν προλάβουμε να κάνουμε αυτά που είπαμε δεχτήκαμε ένα γκολ.

Ανορθόδοξα και όχι όπως θα έπρεπε να παίξουμε από τα άκρα, προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε το παιχνίδι στην περιοχή να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ πράγμα που δεν έγινε. Οι αλλαγές του Καστίγιο και του Νέτο έγιναν προς αυτή την κατεύθυνση για να δημιουργήσουμε προβλήματα από τα άκρα Η τρίτη επιλογή με τον Τριανταφυλλάκο ήταν για να γεμίσουμε την περιοχή, καθώς έχει καλά στοιχεία, είναι ένα δυνατό παιδί. Ψάξαμε το γκολ αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη που τη θέλαμε πολύ όλοι, το ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση και ο κόσμος.

Σίγουρα η απουσία του Σολτάνι και ο τραυματισμός του Τσέζαρεκ μας κάνει να ψάχνουμε πίσω από τον Γιάκομπ εναλλακτικές λύσεις. Και να θυμίσω ότι ο Γιάκομπ ήρθε χωρίς να είναι έτοιμος. Υπάρχει επιθετικό πρόβλημα αλλά σας είπα πώς δημιουργείται το πρόβλημα, μέσα από την παρατεταμένη αποχή του Τσέζαρεκ και από την απουσία του Σολτάνι.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε