Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Τσιώλης: Εφιαλτική στιγμή για μας – Ραντεβού με τη διοίκηση

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε αρκετά στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στο ΟΑΚΑ, ενώ προανήγγειλε συνάντηση με τη διοίκηση όπου θα κριθεί το μέλλον του.

Οι κίτρινοι έμειναν για έκτο αγώνα χωρίς νίκη και όπως είναι λογικό η θέση του Σάκη Τσιώλη παραμένει ιδιαίτερα επισφαλής.

Ο προπονητής του Άρη μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ τόνισε:

“Ενα δύσκολο απόγευμα για τον Αρη. Πριν το ματς όλες αυτές τις ημέρες προσπαθήσαμε να ετοιμαστούμε για να πάρουμε αποτέλεσμα αλλά πήγαν αλλιώς τα πράγματα. Ξεκινήσαμε νωθρά και το γρήγορο 1-0 λειτούργησε αρνητικά για εμάς. Πέρα από την κλάση του Λυμπερόπουλου, που έδειξε ξανά ότι παραμένει παίκτης κλάσης, ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο μπορούσε να ξαναμπεί στο ματς αν γινόταν το 2-1 με το δοκάρι στο 45′.

Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να ανεβούμε και να μεταφέρουμε το ματς στο μισό γήπεδο για να βάλουμε γκολ. Υπήρχε, βέβαια, ρίσκο όπως πάντα. Δεν είχαμε προβλήματα με τις αντεπιθέσεις τους αλλά δεν σκοράραμε κιόλας. Η ΑΕΚ κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και για εμάς είναι μια πραγματικά πολύ άσχημη ήττα.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ νωρίς, η ΑΕΚ πρέσαρε και γι’ αυτό κάναμε κάποιες βαθιές μπαλιές. Εμείς δε θέλουμε κάτι τέτοιο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πιο ορθόδοξη κυκλοφορία της μπάλας αλλά η ΑΕΚ πρέσαρε. Προσπαθήσαμε για τουλάχιστον 20-25 λεπτά να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν κάναμε κλασική ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε αλλά αν με τα δοκάρια σκοράραμε θα ξαναμπαίναμε στο ματς.

Πάντα όταν μια μεγάλη ομάδα όπως ο Αρης είναι πίσω βαθμολογικά και έχει μέτριες εμφανίσεις, υπάρχει πρόβλημα ψυχολογικό. Πιστεύαμε και θέλαμε να ανατρέψουμε τα πράγματα αλλά δεν έγινε δυστυχώς. Θέλουμε ένα αποτέλεσμα για να πάρουμε τα πάνω μας.

Σήμερα μιλάω για το παιχνίδι, αύριο θα συναντηθώ με τη διοίκηση. Δε θα μιλήσω τώρα για το μέλλον μου. Εχουμε άψογη συνεργασία με τη διοίκηση, θα μιλήσουμε, θα δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση και αυτό θα κάνουμε. Πάνω από όλα είναι ο Άρης.

Σίγουρα είναι εφιαλτική η στιγμή. Δεν το περίμενε κανένας με τις προϋποθέσεις που άρχισε η ομάδα. Ηταν σταθμός για μένα ο Αρης, περίμενα ότι θα κάναμε πολλά φέτος αλλά είμαι πολύ στενοχωρημένος με την κατάσταση. Πρώτα από όλα το καταλογίζω στον εαυτό μου αυτό. Δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοια απόδοση και βαθμολογική συγκομιδή μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές ούτε στα χειρότερα όνειρα μου. Μας έχει γυρίσει, πάντως, την πλάτη και η τύχη ενώ έχουμε και δύο ματς λιγότερα. Αυτά, όμως, είναι δικαιολογίες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε