Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Τσιώλης: Πλασματική η θέση του ΠΑΟ στη βαθμολογία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το τελευταίο πράγμα που θέλει ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης είναι να παρασυρθούν οι ποδοσφαιριστές του από την κακή εικόνα του “τριφυλλιού” στα τελευταία ματς. Για αυτό τους μίλησε πριν το κυριακάτικο ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο κάνοντας λόγο για “μάχη”.

«Είναι πλασματική η θέση του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία. Έχει πολύ καλό ρόστερ και είναι πολύ καλή ομάδα. Ο αποκλεισμός από τα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι αυτό που δημιούργησε προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει η κατάσταση του, αλλά θα πρέπει να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, να δώσουμε τη μάχη μας στον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος να δούμε τι έχουμε πετύχει», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τις δύο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν για τον Αστέρα, τόνισε: «Είναι μία δύσκολη περίοδος για τον Αστέρα, αφού έχουμε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με τις δύο μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Για αυτό ακριβώς το λόγο χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, αν θέλουμε να μείνουμε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε