Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τσιρίλο: Θα είναι σπουδαίο αν αποκλείσουμε την Ουντινέζε

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Για την πρόκληση που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας την ιταλική ομάδα, μίλησε ο Ιταλός αμυντικός. Γεωργιάδης: “Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπρούνο Τσιρίλο για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ:

Πιστεύω ότι τύχαμε μια από τις πιο δύσκολες ομάδες, αλλά υπάρχει διάθεση και επιθυμία από μέρους μας να πάμε καλά. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δε μπορείς να προδικάσεις το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι. Βγήκαμε πρώτοι σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο αποκλείοντας την Τότεναμ. Για αυτόν το λόγο πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες τώρα που θα αντιμετωπίσουμε την Ουντινέζε. Η Ουντινέζε έχει κάνει πολλά και σπουδαία πράγματα τα τελευταία χρόνια στο Καμπιονάτο. Έχει ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή που είναι ο Ντι Νατάλε και αν τελικά την αποκλείσουμε, θα είναι κάτι πολύ μεγάλο.

Πιστεύω ότι πέρσι παίξαμε καλά αλλά ήμασταν άτυχοι με την ΤΣΣΚΑ. Φέτος εύχομαι η τύχη να μας ανταποδώσει αυτό που μας χρωστάει και να τα καταφέρουμε να περάσουμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε την Ουντινέζε και εφόσον περάσουμε τότε θα ασχοληθούμε με το επόμενο αντίπαλο”.
 
Ο Γιώργος Γεωργιάδης εκτίμησε από την πλευρά του: “Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα, θα μπορούσαν και χειρότερα. Πιστεύω πως η κλήρωση πως είναι καλή. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει θέληση σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε