Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Τυπική…διαδικασία – Πρόκριση και επιστροφή Αβραάμ για Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε χαλαρούς ρυθμούς και χωρίς να εντυπωσιάσει, ο Ολυμπιακός πέρασε και το… εμπόδιο της Καβάλας, επικρατώντας στον επαναληπτικό 1-0 των “Αργοναυτών” και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Επανεμφάνιση του Αβραάμ Παπαδόπουλου στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 237 ημέρες!

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Σε μία ημέρα που η πρώτη “ερυθρόλευκη” είδηση είναι η πιθανή απόκτηση του Λουκά Βύντρα, ο κακός Ολυμπιακός με αλλαγές στην 11άδα κέρδισε (0-1) ξανά την Καβάλα και πέρασε με 2 νίκες στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε πολύ γρήγορα το ματς σε… τυπική διαδικασία, αφού μόλις στο 12′ ο Σιόβας -με την επιστροφή του στην “ερυθρόλευκη” ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του- άνοιξε το σκορ. Η Καβάλα ήταν καλύτερη από τους φιλοξενούμενους και σαφώς πιο επιθετική στην επανάληψη, προσπάθησε να πετύχει το γκολ της τιμής, ενώ είχε και δοκάρι στο 82′ με τον Πάτο.

Αντίθετα, οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν νωθροί, καθησυχασμένοι από το τέρμα του Σιόβα και έκαναν συντήρηση δυνάμεων. Χαρακτηριστική στιγμή στον αγώνα, η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στους αγωνιστικούς χώρους. Ο δυναμικός αμυντικός του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί στον εναρκτήριο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Πολωνία το περασμένο καλοκαίρι και 237 μέρες μετά επέστρεψε στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών στο 46′ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολόγης, Παγώνης, (53′ Εντιαγέ), Κάργας, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Μαραγκός, Γελαδάρης, Κούτεφ, Τάσιτς, Πλιάγκας (63′ Ντος Σάντος), Πάτο.
 
Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς (46′ Αβραάμ Παπαδόπουλος), Σιόβας, Λυκογιάννης, Μοδέστο, Φέισα, Γκρέκο, Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος, Μήτρογλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε