Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τυπική διαδικασία

Χωρίς να ιδρώσει ο Παναθηναϊκός πήρε το τρίποντο
Χωρίς να ιδρώσει ο Παναθηναϊκός πήρε το τρίποντο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να εντυπωσιάσει επικράτησε του Πανθρακικού με 2-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο, δίνοντας συνέχεια στο σερί των επιτυχιών. Δείτε το βίντεο.

Οι “πράσινοι” μπήκαν νωθρά στο ματς και παραλίγο να το πληρώσουν όταν ο Μπέλεκ στο 20ο λεπτό σημάδεψε το δοκάρι του Τζόρβα. Η φάση αυτή “ξύπνησε” τους γηπεδούχους που έξι λεπτά αργότερα πήραν το προβάδισμα με ένα εξαιρετικό σουτ του Καραγκούνη. Ο Παναθηναϊκός πήρε αέρα δύο τερμάτων στο 40ο λεπτό με τον Σαλπίγγιδη να σκοράρει μετά από κεφαλιά-πάσα του Καντέ.

 
Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, που αγωνίστηκε χωρίς του τιμωρημένους Σισέ, Λέτο και Κατσουράνη, διατηρήθηκε σε απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο Ολυμπιακό.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Νίνης (79′ Μαρίνος), Πετρόπουλος (62′ Κλέιτον).

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Ρόκα, Ντζόκιτς, Μπελέκ, Κλεμέντ (81′ Σακελλαρίου), Κανωτίδης, Ρομπέρ, Κασάρ (53′ Ματεντζίδης), Φαγιάρδο (67′ Παπουλής), Αργυρίου, Λόπες, Καζάκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε