Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τζαβέλλας: Μπορεί να νικήσει την Σάλκε ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο διεθνής μπακ με τη θητεία στην Μπουντεσλίγκα μίλησε για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ και ανέλυσε τα δυνατά σημεία αλλά και τα αδύναμα της Σάλκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Δεν βρίσκω πολλές διαφορές μεταξύ της περσινής Ντόρτμουντ και της φετινής που έρχεται με τη Σάλκε. Η Μπορούσια μάλιστα είναι πιο ισχυρή από τη Σάλκε και ο Ολυμπιακός τότε κατάφερε να την κοιτάξει στα… μάτια. Την κέρδισε εύκολα μέσα στο ‘Καραϊσκάκη’ και στην Γερμανία το… πάλεψε όσο πήγαινε και έχασε άδικα… Όχι, θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έχει όλα τα φόντα για να κερδίσει την Σάλκε, ειδικά μέσα στο σπίτι του.

Δεν λέει κάτι που μία ομάδα κατόρθωσε να φτάσει μέχρι την τετράδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Εντάξει, είναι δείγμα καλής δουλειάς, οργάνωσης, αλλά και σωστού… τάιμινγκ. Όπως και να έχει το πράγμα, ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος από την Σάλκε στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Εκεί, ναι, εκεί πρέπει να την… χτυπήσει στην απειρία της, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν δύσκολες καταστάσεις που οι Γερμανοί δεν θα ξέρουν πως να χειριστούν. Σίγουρα βέβαια χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μιλάμε για ένα πολύ δυνατό σύνολο… Άπειρο μεν, όμως ικανό να σε κάνει να περάσεις πολύ άσχημα.

Η Σάλκε έχει την τύχη και την ικανότητα φυσικά να διαθέτει στο ρόστερ της δύο παίκτες μικρούς σε ηλικία, αλλά συνάμα ποιοτικούς και επικίνδυνους. Αναφέρομαι στον Παπαδόπουλο και στον Ντράξλερ. Αν δεν την πάθεις από τους Φαρφάν και Χούντελααρ, σίγουρα θα σου έρθει χωρίς να το καταλάβεις από τους πιτσιρικάδες. Ο Τζουλιάν έχει την ταχύτητα και ο Κυριάκος είναι απίστευτα δυνατός, πράγμα που κάνει το άλμα του για κεφαλιά μέσα στην περιοχή… θάνατο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε