Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τζίγγερ: Δεν με νοιάζει πλέον ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης φέρεται να είναι απογοητευμένος από τις ύβρεις προς το πρόσωπο του και απαντάει με αφοπλιστικό τρόπο σε όσους τον καλούν να…. μαζέψει τον Τσάκα.

Τα όσα λέει ο Βλάσης Τσάκας δεξιά και αριστερά έχουν ενοχλήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητούν ουσιαστικά από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να αναλάβει την κατάσταση στα χέρια του και να… φρανάρει τον εκπρόσωπο του Σαουδάραβα Πρίγκιπα.

Όμως μέσω του περιβάλλοντος του ο Τζίγγερ είναι κατηγορηματικός: Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι, για μένα και την οικογένειά μου ο Παναθηναϊκός είναι παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι δεν με απασχολεί τίποτα άλλο από το να δώσω τις μετοχές μου και να φύγω. Δεν με ενδιαφέρει η ομάδα, ούτε θέλω να συμμετέχω σε οποιεσδήποτε αποφάσεις” αναφέρει η Sportday.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης φέρεται να λέει για τον Τσάκα: “Δεν τον έχω δει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ. Ούτε με τον υποψήφιο επενδυτή Αλ Σαούντ έχω μιλήσει. Μιλάνε οι δικηγόροι μας και μέχρι τώρα, όλα είναι νόμιμα. Τι να κάνω; Να πω στον υποψήφιο επενδυτή να απομακρύνει τον συνεργάτη του και αν για αυτό το λόγο χαλάσει το deal να λένε όλοι μετά ότι εγώ είμαι η αιτία;

Έχω πει και εγώ ότι τις μετοχές μου θα τις πάρει όποιος βάλει στην ομάδα 15 εκατ. ευρώ και έχουν δικαίωμα και οι παλιοί μέτοχοι. Αν θέλουν, ας τα βάλουν και να πάρουν την ομάδα. Προς το παρόν, ο μόνος ενδιαφερόμενος είναι ο Αλ Σαούντ και κάνω ό,τι λέει ο νόμος. Τίποτα περισσότερο, τίποτε λιγότερο.”

Φερέιρα: Θα κάνουμε το παιχνίδι μας για να κερδίσουμε

Τσάκας: Δεν θα ρωτήσουμε τον Φερέιρα για τον Ροναλντίνιο!

Ησύχασαν με Καπίνο στον Παναθηναϊκό – Παίζει στο ντέρμπι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε