Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τζιμπούρ: Ποιο Europa; Σκεφτόμαστε μόνο το Champions League

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αλγερινός στράικερ ξεκαθάρισε κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τη Γαλλία ότι στο μυαλό των παικτών είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ξεκινήσει με 2 ήττες τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν χάσει τις ελπίδες πρόκρισης τους στην επόμενη φάση.

Ο φορμαρισμένος Τζιμπούρ χαρακτήρισε το ματς με την Μονπελιέ τελικό και τόνισε ότι το μόνο που σκέφτονται οι παίκτες είναι οι 2 πρώτες θέσεις του ομίλου.

“Είναι σαν τελικός για εμάς. Και οι δύο θέλουμε να συνεχίσουμε στο Champions League. Μπορεί οι πιθανότητες να δείχνουν πως μπορούμε να συνεχίσουμε στο Europa League, όμως εμείς σκεφτόμαστε το Champions League.

Είναι περίπλοκο αυτό γιατί θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Θέλουμε επίσης να πάρουμε βαθμούς. Αυτό επιθυμεί και ο Ζαρντίμ. Πρέπει να πάρουμε πόντους από αυτό το ματς. Θα κάνουμε τα πάντα. Δεν είμαι προπονητής, αλλά η Μονπελιέ είναι δυνατή και της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Έχει γαλλική νοοτροπία, έχει νέα ταλέντα, αλλά λίγη εμπειρία και αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε.”

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κάρολ, Μέγερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φέισα, Ντιόγο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Εκτός έμειναν οι Σιόβας, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης και Παπάζογλου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε