Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Τζιμπούρ: Σκέφτομαι μόνο την ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Αλγερινός επιθετικός εμφανίστηκε έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ να κατακτήσει τίτλους, τόνισε ότι δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του και μίλησε για την εμπειρία του Μουντιάλ.

Αν και στην αρχή του καλοκαιριού όλοι περίμεναν ότι ο Τζιμπούρ θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι ο Αλγερινός είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Στο περιθώριο του τελευταίου φιλικού αγώνα της Ένωσης στην Αυστρία ο Τζιμπούρ μίλησε για το μέλλον του στην Ένωση:

“Για μένα δεν υπάρχει κάτι. Είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με την ΑΕΚ και θέλω να κατακτήσω κάτι με την ομάδα. Στόχος μου είναι να δουλέψω και να την βοηθήσω στην φετινή προσπάθεια που θα κάνει», είπε σχετικά με το μέλλον του, ενώ ερωτηθείς για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια είπε: «Ο προπονητής μας έχει φέρει παίκτες πολύ καλούς σε χαρακτήρα και αυτό θα βοηθήσει πολύ στο καλό κλίμα.

Χρειάζομαι τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να είμαι έτοιμος. Πρέπει να δουλέψω πολύ σε αυτό το διάστημα. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος.”

Ο Τζιμπούρ μίλησε για τη συμμετοχή του στο Παγκόμιο Κύπελλο:

“Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για εμάς. Ήταν πολύ σημαντικό το ότι βρέθηκα εκεί. Δεν καταφέραμε κάτι, όμως το ότι βρέθηκα εκεί ήταν μόνο κέρδος για μας.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε