Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τζόλε: Δεν γινόταν αλλιώς

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στήριξε Μπάντοβιτς - Νινιάδη
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στήριξε Μπάντοβιτς - Νινιάδη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε για την απομάκρυνση Ζίκο και για το δίδυμο Μπάντοβιτς – Νινιάδη που θεωρεί ότι ήταν η καλύτερη λύση στην παρούσα φάση.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM ο “Τζόλε” παρουσιάστηκε σίγουρος για την ορθότητα της επιλογής Μπάντοβιτς – Νινιάδη.

“Οπως ήρθαν τα πράγματα οι Μπάντοβιτς-Νινιάδης είναι τα πιο κατάλληλα άτομα να αναλάβουν την ομάδα. Είναι πέντε χρόνια κοντά στην ομάδα, γνωρίζουν πράγματα. Εχουν περάσει και ως παίκτες, που είναι σημαντικό να έχεις ζήσει από μέσα τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Εχουν γνώση, έχουν συνεργαστεί με αρκετούς προπονητές, από Σόλιντ ως Βαλβέρδε και Λεμονή. Εχουν πάρει πράγματα.

Μπορούν να αλλάξουν αυτό το κλίμα. Δε νομίζω να υπάρχει άγχος. Αγωνία για τα αποτελέσματα ναι, είναι λογικό οποιοσδήποτε και να είναι. Το θέμα είναι πως τα παιδιά γνωρίζουν καλά την ομάδα, τα αποδυτήρια, τους παίκτες και έτσι πιστεύω πως κερδίζουν πολύ χρόνο. Από εκεί και πέρα να υπάρχει στήριξη από τον κόσμο.

Είναι θέμα των παιδιών τι επιλογές θα κάνουν στο ρόστερ. Εκείνοι ξέρουν ποιοι είναι κατάλληλοι να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Ηταν καθημερινά παρόντες στις προπονήσεις, έχουν την εικόνα. Δεν γνωρίζω προσωπικά τι αλλαγές θα κάνουν αγωνιστικά, αλλά νομίζω το πιο σημαντικό είναι να αλλάξουν την ψυχολογία. Εκεί πρέπει να στηριχθούν.”

Για τα λάθη που έγιναν από την αρχή της σεζόν στον Ολυμπιακό: 

“Οπως εξελίσσεται η κατάσταση είναι αλήθεια λίγο περίεργα ορισμένα πράγματα, δεν είναι έτσι όπως ίσως θα τα θέλαμε ή τα περιμέναμε όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ομως αυτά τα εμπόδια υπάρχουν πάντα στο ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι να βρουμε τον δρόμο μας και να ξεπερνάμε τα εμπόδια.

Αν τα πάρουμε από την αρχή έγινε και πολυ νωρίς μια αλλαγή προπονητή, αρχές Σεπτέμβρη, το κλίμα που έβγαινε προς τα έξω δεν ήταν ευχάριστο, από εκεί και πέρα με τη δεύτερη αλλαγή και την άφιξη του Ζίκο στην αρχή τα πράγματα έδειξαν ότι η ομάδα έβρισκε τον δρόμο της… Ετσι φάνηκε, αλλά τώρα αποδεικνύεται πως ήταν για ένα πολύ μικρό διάστημα, το οποίο δεν είχε συνέχεια. Οι δυσκολίες επανήλθαν και από εδώ και πέρα η ομάδα δείχνει να μην μπορεί να βρει τον ρυθμό, κάτι λείπει και έχουν χαθεί πολλοί βαθμοί.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε