Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Τζόλε Τζόλε… σήκωσε τους Τζόλε!

Ο άνθρωπος που σάρωσε τους τίτλους με τον Ολυμπιακό επιστρέφει για να υπηρετήσει και πάλι τους ερυθρόλευκους
Ο άνθρωπος που σάρωσε τους τίτλους με τον Ολυμπιακό επιστρέφει για να υπηρετήσει και πάλι τους ερυθρόλευκους, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την ενεργοποίηση του Πέτραγκ Τζόρτζεβιτς σκέφτονται στον Ολυμπιακό σε μία ύστατη προσπάθεια να σώσουν ό,τι μπορούν από την φετινή σεζόν.

Οριστικό “ναυάγιο” με Καστίγιο

Το όνομα του Τζόρτζεβιτς έχει ακουστεί και στο παρελθόν για να αναλάβει κάποιο πόστο κοντά στην ομάδα. Ο Σέρβος ξέρει καλύτερα από τον καθένα τα “ερυθρόλευκα” αποδυτήρια μετά από 13 χρόνια μέσα στον Ολυμπιακό και αυτό είναι που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι διοικούντες στην “Πειραιώτικη” ΠΑΕ δίνοντας στον “Τζόλε” το πόστο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας. 


Ο 37χρονος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους μέχρι πέρυσι συμπαίκτες του και μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία στο “ερυθρόλευκο στρατόπεδο” λειτουργώντας ουσιαστικά ως ενδιάμεσος κρίκος της διοίκησης με την ομάδα.

Η ενεργοποίηση του Τζόρτζεβιτς υπήρχε στο μυαλό του Σωκράτη Κόκκαλης αρκετό χρόνο τώρα, ωστόσο τόσο ο Κετσπάγια στην αρχή της σεζόν, τόσο και ο Ζίκο αργότερα δεν ήθελαν κανέναν να “μπλέκεται” στα πόδια τους.

Στον Πειραιά φαίνεται πως οδηγούνται στην λύση αυτή, βλέποντας πως η φετινή ζημιά μπορεί να πάρει διαστάσεις καταστροφής εάν η ομάδα δεν κατακτήσει ούτε την δεύτερη θέση στα πλέι-οφ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε