Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τζόρτζεβιτς: Περιμένω τη διοίκηση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό αρκεί φυσικά η διοικήση να το επιθυμεί.

Ο Τζόλε είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του, ειδικά τώρα που η κατάσταση είναι κρίσιμη. Με δηλώσεις του στον Sport Fm Χανίων, ο Τζόρτζεβιτς έριξε ουσιαστικά το μπαλάκι στη διοίκηση.

“Δεν εξαρτάται μόνο από μένα να αναλάβω κάποιο πόστο στον Ολυμπιακό. Δεν είναι το τι θέλω εγώ, αλλά είναι θέμα της διοίκησης. Αυτή τη στιγμή είμαστε στα περσινά δεδομένα, που είχε γίνει μια συζήτηση.”

Ο Τζόλε έκανε και ένα μίνι φλας μπακ στη σπουδαία καριέρα του:

“Ήμουν από τους τυχερούς μαζί με κάποιους παλιούς παίκτες που περάσαμε όμορφα χρόνια, αν εξαιρέσουμε το 2004. Μετά από μεγάλες προσπάθειες και με υπομονή πετύχαμε όσα πετύχαμε. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται υπομονή για να τεθούν οι βάσεις της επιτυχίας. Η φετινή χρονιά πάντως δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα και τελείωσε ακόμα πιο δύσκολα, με την πέμπτη θέση

Το 1991 άρχισε ο πόλεμος στην Γιουγκοσλαβία, και ήταν πολύ δύσκολο για τους αθλητές να μείνουμε εκεί. Βρέθηκαν μάνατζερ και ήρθε η επαφή με τον Πανηλειακό. Ήταν πολύ περίεργο να φύγεις από τον Ερυθρό Αστέρα που είχε κατακτήσει και το πρωτάθλημα πρόσφατα, και να πας σε μια ομάδα Γ’ Eθνικής. Όμως πήρα την απόφαση να ξεκινήσω από το μηδέν.

Οι συνθήκες ήταν δύσκολες σε B’ και Γ’ Eθνική, αλλά ευτυχώς το ξεπεράσαμε βρήκαμε μια ομάδα που είχε όραμα εκείνη την εποχή. Τελικά κατέληξα στον Ολυμπιακό που έδειχνε σημάδια ότι ήταν έτοιμος να ξεπεράσει τα πέτρινα χρόνια και μάλιστα πήραμε τον τίτλο και έτσι ξεκίνησε η πορεία που ξέρουμε.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε