Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τζώρτζογλου: Σύντομα δεν θα υπάρχει ΠΑΕ Εργοτέλης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Γραπτή δήλωση με την οποία γνωστοποιεί την αδυναμία του να αναλάβει τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ Εργοτέλης και να επιστρέψει έκανε ο πρώην μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Νίκος Τζώρτζογλου, ασκώντας κριτική στους χειρισμούς του νυν ισχυρού άντρα της ομάδας, Δημήτρη Παπουτσάκη.

Η γραπτή δήλωση Τζώρτζογλου

“Την ημέρα της πρωτοχρονιάς και όχι της πρωταπριλιάς ενημερώθηκα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Εργοτέλης ότι τελικά ο πρόεδρος Δημήτρης Παπουτσάκης που παραιτήθηκε πριν λίγες ημέρες, από χθες είναι ΠΑΡΩΝ.

Ακόμη ενημερώθηκα ότι έκανε ταξίδι στο εξωτερικό αμέσως μετά την παραίτηση του με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Εργοτέλη αναζητώντας επενδυτή.

Την ίδια ώρα στο Ηράκλειο οι συνεργάτες του και μέλη της επιτροπής κ.κ. Φραγκάκης και Δασκαλάκης όπως μου δήλωναν, αδυνατούσαν να τον βρουν ακόμα και στο τηλέφωνο επί τρεις ημέρες προκειμένου να πάρω κάποιες απαντήσεις σε σοβαρές απορίες που είχα για την πιθανότητα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου που μου προτάθηκε από την επιτροπή.

Από το επίσημο λογιστήριο της ΠΑΕ Εργοτέλης εγώ και οι συνεργάτες μου ενημερωθήκαμε ότι τα χρέη της ΠΑΕ που θα πρέπει να αναλάβω είναι 6 εκ. ευρώ και επιπλέον να δώσω και 500.000 ευρώ στον κύριο Παπουτσάκη εφ’ όσον ανέβει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ.

Και όλα τα παραπάνω με δεδομένο ότι τα προσδοκώμενα, για την σαιζόν που συναντάμε, έσοδα να έχουν ή εκχωρηθεί ή να αφαιρούνται από το χρέος.

Ούτως ή άλλως ΑΔΥΝΑΤΩ να αναλάβω εγώ και οι συνεργάτες μου τέτοιου μεγέθους ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ οικονομικές υποχρεώσεις.

Όμως τέτοιου είδους συμπεριφορές στερούνται σοβαρότητας και υπευθυνότητας. Εύχομαι να υπάρξει επενδυτής αν και φοβάμαι ότι πολύ σύντομα δεν θα υπάρχει ούτε ΠΑΕ και το κυριότερο φοβάμαι ότι θα ξεπουληθούν τα ταλέντα που ανήκουν όχι μόνο στην ΠΑΕ Εργοτέλης αλλά γενικότερα στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε