Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τζόρβας: Αν χάναμε από τον Ολυμπιακό θα τελείωνε το πρωτάθλημα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκός μίλησε για την κριτική που του ασκείται, τονίζοντας πως δεν έχει αρνηθεί τα λάθη του, ενώ στάθηκε στη σημασία της νίκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας παραχώρησε συνέντευξη στον “ΣΚΑΪ” και στην εκπομπή “Γκολ Χωρίς Σύνορα”. Τι είπε για:
 
Τα λάθη του στον αγώνα με την Κοπεγχάγη: “Δεν είμαι ευθυνόφοβος. Έχω παραδεχτεί δημόσια τα λάθη μου και στο παρελθόν, όχι μόνο στο ματς με την Κοπεγχάγη. Ήταν η πιο κακή στιγμή στην καριέρα μου. Αυτό το ματς μάς στοίχισε βαθμολογικό κι εγώ βάζω πάντα πρώτα την ομάδα, το σύνολο”.
 
Για την κριτική που του ασκείται: “Η κριτική είναι ένα περίεργο κομμάτι και το γνωρίζουμε στην Ελλάδα. Με ενοχλεί η κριτική που έχει εμπάθεια. Έχω κόψει να διαβάζω οποιαδήποτε κριτική τα τελευταία χρόνια, αλλά δυστυχώς πάντα φτάνει στα αυτιά μου από τον περίγυρο. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, ώστε να μη με χαλάει σαν άνθρωπο. Δεν χρειάζεται η κριτική για να δω αν έχω κάνει καλό ή όχι παιχνίδι. Κάποιες φορές η κριτική ξεφεύγει από το αγωνιστικό κομμάτι”.
 
Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του και τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: “Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το ματς στην πρεμιέρα με την Ξάνθη. Αν δεν είχε έρθει το αποτέλεσμα αυτό θα μπορούσαμε να πούμε ότι η πορεία μας μέχρι τώρα δεν είναι αποτυχημένη, αλλά αρκετά καλή, με δύο επιτυχίες στα τρία ντέρμπι που έχουμε δώσει», τόνισε, ενώ στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του Ολυμπιακού: «Αν χάναμε από τον Ολυμπιακό, οι επτά βαθμοί θα ήταν τεράστια διαφορά για να καλυφθεί. Θα ήταν φοβερά δύσκολο να καλυφθεί μία τέτοια διαφορά και μία ήττα από τον Ολυμπιακό θα μας έθετε ουσιαστικά εκτός τίτλου”.
 
Για την βία στα γήπεδα: “Η βία μου προκαλεί αηδία. Όταν βλέπεις άτομα να μπαίνουν στα γήπεδα, να πετάνε αντικείμενα και να υπάρχει αναταραχή, αυτό το φαινόμενο λυπεί τους πάντες και μας πάει χρόνια πίσω”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε