Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τζόρβας: Με πυροβόλησαν

Ο Τζόρβας επανέλαβε ότι χτυπήθηκε από αεροβόλο όπλο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού εμμένει στη θέση του ότι χτυπήθηκε από όπλο στο Γ. Καραϊσκάκης.

Η καταγγελία του Τζόρβα μετά το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Ο διεθνής πορτιέρο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm και τόνισε ότι υπάρχει και γνωμάτευση του γιατρού της ομάδας που επιβεβαιώνει ότι χτυπήθηκε από όπλο.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα, γιατί έχει δημιουργηθεί κλίμα για τη φύση του όπλου. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έκανα παρέμβαση στον διαιτητή, του έδειξα την πλάτη μου και του είπα ότι κάτι με καίει. Δέχθηκα αρκετές σφαίρες και στην πλάτη και στα πόδια και οι μώλωπες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα. Δεν είναι φαντασία και δεν προσπαθούμε να δικαιολογηθούμε. Σε αυτό το γήπεδο και με αυτή την ομάδα γίνονται πράγματα που φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.
Στο ημίχρονο μπήκαμε να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε. Δεν είπαμε κάτι για το περιστατικό. Μόλις τελείωσε το ματς δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, αλλά όταν έβγαλα την μπλούζα είδα δύο μώλωπες. Δημιουργήθηκαν συνειρμοί και είδα τους μώλωπες και στα πόδια.”
Όσον αφορά για την ομιλία του προέδρου του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, ο Τζόρβας συμφώνησε ότι έλειπε το πάθος από τους παίκτες:

“ίσως μας έλειπε λίγο πάθος. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι η ομάδα ερχόταν από ένα σερί καλών αποτελεσμάτων. Κάποια στιγμή θα έχανε και δυστυχώς έχασε στο ντέρμπι. Πρέπει να διατηρήσουμε την ισορροπία μας και να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, κοιτάμε πάντα να παίρνουμε τη νίκη, ενώ το σερί των παιχνιδιών Τετάρτη, Κυριακή σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάπου είχε φέρει και τον παράγοντα κόπωση.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε