Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τζόρβας: Μπορεί ευρωπαϊκή κούπα ο ΠΑΟ

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού πιστεύει στην Ευρωπαϊκή διάκριση
Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού πιστεύει στην Ευρωπαϊκή διάκριση, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το πρόσωπο των ημερών είναι ο διεθνής τερματοφύλακας ο οποίος πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο…

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας με συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο περιοδικό του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην φετινή παρουσία της ομάδας στο Europa League. 

“Στο πρώην Κύπελλο ΟΥΕΦΑ μπορείς να πας μακριά. Όπως έχει αποδειχθεί, επειδή οι πιο μεγάλες ομάδες συμμετέχουν και διεκδικούν μόνο το Τσάμπιονς Λιγκ, ο δρόμος είναι ανοικτός για τους υπόλοιπους οι οποίοι έχουν κίνητρο. Άρα βλέπουμε ότι οι ομάδες που φτάνουν στον τελικό είναι του βεληνεκούς του Παναθηναϊκού.

Το πώς θα εξελιχθεί βέβαια η διοργάνωση δεν μπορείς να το ξέρεις. Δεν υπάρχει πίεση να πάρουμε το Κύπελλο αλλά μόνο να κάνουμε μια καλή πορεία. Να ευχαριστιέται ο κόσμος ωραία ματς και να επιβεβαιώνουμε ότι είμαστε ο πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο εφόσον τα πράγματα εξελιχθούν με τον σωστό τρόπο. Στην Ελλάδα από την άλλη, υπάρχει πίεση να πάρουμε το πρωτάθλημα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε