Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τζόρβας: Ο Παναθηναϊκός θέλει έναν… Πατέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την άποψη του για το τι πρέπει να γίνει στα διοικητικά των “πρασίνων” εξέφρασε ο διεθνής τερματοφύλακας που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Αλέξανδρου Τζόρβα στο “Βήμα Men”:

Για το αν σκέφτεται το εξωτερικό: «Έκανα πρόσφατα μία δήλωση και παρερμηνεύτηκε. Είπα πως είμαι επαγγελματίας κι αν σέβομαι τον εαυτό μου, κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω. Κάποιοι έβαλαν τίτλο φεύγω γιατί είμαστε μίζεροι. Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να φύγω. Έχω συμβόλαιο και το τιμώ. Αλλά ότι κάποια στιγμή σκέφτομαι να φύγω, αυτό είναι αλήθεια».
 
Για τους λόγους που χάθηκε το πρωτάθλημα: «Το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ήταν το πιο σημαντικό. Όχι μόνο επειδή χάσαμε όπως χάσαμε. Μετά δεχθήκαμε μια επίθεση αγάπης από τους οπαδούς, μία αίσθηση πως είστε οι πρωταθλητές της καρδιάς μας. Εκεί χαλαρώσαμε, ζήσαμε κι εμείς την ψευδαίσθηση. Χαλαρώσαμε τόσο που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε δικά μας παιχνίδια».

Για το τι πρέπει να γίνει στο διοικητικό κομμάτι: «Για να λειτουργήσει η ομάδα πρέπει να έχει ένα πρόσωπο μπροστά, κάποιον να την οδηγεί. Όπως ήταν μέχρι πέρυσι με τον Πατέρα. Είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν όλες οι ομάδες. Έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε κι εμείς».

Για τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη: «Αυτό το παιχνίδι ίσως ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Του χρόνου σκεφτόμαστε να καθυστερήσουμε την έναρξη του πρωταθλήματος. Να κάνουμε πράξη την αποχή και αν δεν αλλάξουν επίσημα ορισμένα πράγματα, να μην ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα».

Για την χειρότερη στιγμή της καριέρας του: «Το παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου. Όποτε έπιανα την μπάλα το γήπεδο με αποδοκίμαζε. Ήταν τρομακτικό, πληγώθηκα, έπαθα μεγάλο σοκ. Αλλά ήταν κι ένα μεγάλο μάθημα. Σε κάθε ομάδα είθισται να υπάρχουν θύματα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε