Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Βαγγέλη να προστατέψεις τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την προστασία του διαιτητή και του του β΄βοηθού του φετινού ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είχε ζητήσει ο Αχιλλέας Μπέος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη σύμφωνα με την δικογραφία.

Την 1-2-2011, σε συνομιλία που είχε ο Αχιλλέας Μπέος με τον Βαγγέλη MAPΙΝΑΚΗ, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής:
 
«Α: Λοιπόν, το ένα είναι αυτό. Το άλλο του μίλησα για τον αυριανό μην επέμβεις κι αυτά δε θα γίνει τίποτα όλα καλά θα πάγε, και το τρίτο θέλω να μου κάνει μια χάρη τώρα δεν είναι και λίγες αυτές να πούμε μη βάζετε το Σιδηροπουλο πάνω… δεν είναι δυνατόν…
Β: Ποιο Σιδηροπουλο πάνω;
Α Το Σιβηρόπουλο την Κυριακή στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.
Β: Γιατί Σιδηροπουλο έβαλε;
Α Θέλει να βάλει και του είπα αν τον βάλεις θα δείρω τον (ακατάληπτο) και δε σας ξαναμιλάω κιόλας. Δεν μπορείς κύριε να τιμωρείς τον Παμπορίδη 4 βδομάδες, το Σπάθα 4 βδομάδες χι αυτό το μ… παν έκανε έγκλημα 2 βδομάδες. Σαν να λες σ’έχω γραμμένο Μπέο στα α… μου.
Β: Γιατί εμένα δε μ’ έχει γραμμένο με το Σταθόπουλο που τον έβαλε σε 2 αγωνιστικές ο μ..,;
Α Ναι, αλλά εγώ τον το’πρόλαβα τώρα, τον λέω άστον έξω και βάλτον στο Ολυμπιακός-Ποναθηναϊκός την άλλη βδομάδα αφού έχεις πρόβλημα. Μες στο Καραϊσκάκη. Και μαυ λέει θα δω λέει φωνάζει ο Βαγγέλης. Του λέω θα πάρω εγω το Βαγγέλη άμα φωνάζει. Ειναι ντροπή σου λέω, βάλε το Γιάχο- όχι μου λέει το Γιάχο, Βάλε τον Παμπορίδη βάλε κάποιον άλλον αδερφάκι μου ταυ λέω στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.
Β: Καλύτερα να βάλει τον Παμπορίδη ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.
Α: Βέβαια, βέβαια είναι καλύτερα.
Β: Αυτό θα τον πω κι εγώ, αυτό θα τον πω.
Α: Και να σου κρατήσει το Σιδηροπουλο για την άλλη βδομάδα, για σένα. Και δες αυτό το θέμα με το κύπελλο τί προβλέπει ο ΚΑΠ. Β: Τώρα θα το κάνω».
 
Ο Βαγγέλης ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (Β) τηλεφωνεί στον Αχιλλέα ΜΠΕΟ (Α) από το κινητό τηλέφωνο του Θανάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ μετά το τέλος του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.
«Α: Έλα συγχαρητήρια.
Β: Έτσι, τέτοιο γ… θέλανε τα μ…, στο 92.
Α: Άκου να σου πω όμως.
Β: Ήτανε μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός.
Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Ακου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα τα ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις καμιά βδομάδα 10 μέρες.
Β: Έτσι, έτσι.
Α: Μ ακούς;
Β: Εντάξει.
Α: Οπωσδήποτε είναι αυτό.
Β: Τι εννοείς, ποιους απ’όλους;
Α: Τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα, [ενν. τον Δημήτρη ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ, διαιτητή και τον Σπύρο ΤΡΥΦΩΝΑ, Β’ βοηθό διαιτητή-παρατηρητή του αγώνα].
Β: Εντάξει.
Α: Μ ακούς; Σου μιλάει ο φίλος σου, υπάρχει πρόβλημα, με πήραν τηλέφωνο.
Β: Εντάξει. Τελείωσε, τελείωσε».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε