Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Απίστευτο πως χάσαμε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα λάθη των παικτών του στην φάση της ισοφάρισης και στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο.

«Η αίσθησή μου είναι ότι σήμερα έχουμε χάσει ένα απίστευτο παιχνίδι, κυρίως γιατί στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετά υπό τον έλεγχό μας το παιχνίδι, βάζοντας ένα γκολ και έχοντας μία-δύο ξεκάθαρες ευκαιρίες. Το γκολ της ισοφάρισης ήταν αποτέλεσμα μιας σειράς από πολλά λάθη στην ίδια φάση από την πλευρά μας. Συνέβησαν την τελευταία στιγμή του πρώτο ημιχρόνου και εκείνη τη στιγμή δεν πιστεύαμε καν ότι ο αγώνας θα μπορούσε να έρθει ισοπαλία.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πολύ περισσότερο. Εγινε η φάση του πέναλτι και εκεί χάθηκαν όλα. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα ο ΠΑΟΚ έδειξε στην αρχή ότι είχε περισσότερο το μυαλό του στον αγώνα της Τετάρτης που έρχεται, εμείς το είχαμε το ματς υπό τον έλεγχό μας και θα μπορούσαμε να το έχουμε κερδίσει ή στη χειρότερη να έρθουμε ισοπαλία».
 
Ο Ισπανός μίλησε και για τη μη εξασφάλιση του τίτλου: «Λυπόμαστε πραγματικά γιατί μπορούσαμε να πάρουμε ένα πρωτάθλημα σήμερα και τώρα πρέπει περιμένουμε μια εβδομάδα για να δούμε αν θα το κατακτήσουμε. Το ματς σήμερα χάθηκε σε δύο απίστευτες φάσεις, η πρώτη ήταν του γκολ του ΠΑΟΚ και η δεύτερη του πέναλτι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε