Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Βαλβέρδε για Μπανγκουρά, Μώραλης για Τζιμπούρ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Για το φιλικό ματς με τον Απ. Λεμμεσού μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού που δήλωσε έκπληκτος με τον κόσμο των “ερυθρόλευκων” στην Κύπρο, ενώ αναφέρθηκε και στον Μπανγκουρά. Τι είπε ο Μώραλης για το θέμα της ανανέωσης του Τζιμπούρ.

Υπέρβαρος επέστρεψε ο Μήτρογλου!

Ο εκ των αντιπροέδρων των Πειραιωτών σε ερώτηση που δέχθηκε για το συμβόλαιο του Ράφικ Τζίμπουρ διέψευσε πως υπάρχει οποιοδήποτε θέμα. “Ο Τζιμπούρ είναι παίκτης του Ολυμπιακού και έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μώραλης.

 
Από την πλευρά του ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μία ημέρα πριν το φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμμεσού, το οποίο είναι και το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τους “ερυθρόλευκους”.
 
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε είπε «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ήρθαμε στην Κύπρο αφού έχουμε πολλούς φίλους εδώ. Δεν το περίμενα. Είναι καλό για μας που θα δώσουμε δύο φιλικά με ομάδες που είχαν καλή πορεία στην Κύπρο και δεν πρέπει να σταματήσουμε απότομα τις προπονήσεις. Θα βρούμε κίνητρο στον αυριανό αγώνα που είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το απολαύσει ο κόσμος. Είναι μια ευκαιρία να δούμε κάποιους παίκτες από τον Απόλλωνα αλλά είναι και ευκαιρία του Απόλλωνα να δει κάποιους δικούς μας παίκτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι παρακολουθούμε κάποιους παίκτες συγκεκριμένα. Τον Μπανγκούρα δεν τον γνωρίζω αλλά έχω ακούσει ότι είναι καλός παίκτης».
 
Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος δήλωσε «Πολύ χαρούμενοι που είμαστε στην Κύπρο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάρα πολλής εδώ και είναι συνέχεια δίπλα μας. Θα είναι μια καλή προπόνηση για τον Απόλλωνα εν όψει του τελικού το δικό μας φιλικό και θέλω να ευχηθώ στην ομάδα της Λεμεσού καλή επιτυχία στον τελικό».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε