Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Για να μην καεί ο Φετφατζίδης…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ισπανός τεχνικός μιλάει για τον νεαρό άσο και υπογραμμίζει: “Να μου έχει εμπιστοσύνη και όλα θα πάνε καλά”. Συνάντηση Μαρινάκη – οργανωμένων.

Ο Βάσκος προπονητής τονίζει πως εκείνος γνωρίζει πότε πρέπει να χρησιμοποιήσει τον Φετφατζίδη και ζητάει την εμπιστοσύνη του 19χρονου μεσοεπιθετικού όσον αφορά τη διαχείρισή του.
 
Αναλυτικά:
 
Για τον Φετφατζίδη έχω ένα πρόγραμμα στο μυαλό μου. Δεν θέλω να απογοητεύεται όταν βλέπει ότι π.χ. πάει καλά, αλλά στο επόμενο παιχνίδι δεν τον βάζω. Αλλά ούτε και να περιμένει 100% να παίξει στο επόμενο παιχνίδι, επειδή στο προηγούμενο σκόραρε. Είμαι ευχαριστημένος από τον Γιάννη. Δουλεύει καλά κι έτσι πρέπει να συνεχίσει να κάνει. Θα τον βάλω όταν πρέπει και θα τον ξεκουράζω όταν πρέπει. Όμως, όλα πρέπει να γίνουν βήμα βήμα. Δεν θέλω να το κάψω το παιδί, να το βοηθήσω θέλω. Δεν είναι ανάγκη να τον ρίξουμε τόσο πολύ στα βαθιά. Δεν θέλω να τον πειράζει όταν παίζει μόνο αλλαγή ή και καθόλου. Γιατί κι αυτό μπορεί να γίνει. Να μου έχει εμπιστοσύνη και όλα θα πάνε καλά”, αναφέρει ο Βαλβέρδε.

Μάλιστα, ο Ισπανός σχολιάσει τα δημοσιεύματα του Τύπου για τον νεαρό διεθνή άσο: “Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνει είναι να μη διαβάζει εφημερίδες. Τώρα που πηγαίνει καλά, θα γράφουν συνέχεια για εκείνον και δεν χρειάζεται να ξέρει ούτε τι λένε, ούτε τι γράφουν. Μην το τρελάνουν το παιδί. Αυτό που χρειάζεται ο Γιάννης είναι ηρεμία. Τα άλλα, πότε θα παίξει, πόσο θα παίξει κι αν θα παίξει, είναι δικά μου” .

 
Συνάντηση με τη “Θύρα 7” θα έχει σήμερα το απόγευμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Καραϊσκάκη. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού εμφανίζεται ευχαριστημένος από την παρουσία του κόσμου, ο οποίος βοηθάει την ομάδα χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε