Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στην Κέρκυρα εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε που στάθηκε στην συνύπαρξη του Μιραλάς με τον Πάντελιτς αλλά και την χρησιμότητα του Μοντεστό.

“Αυτό που μας μένει, είναι ότι όντως κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι εδώ. Εκείνοι ξεκίνησαν με μεγάλη ένταση. Όπως επίσης έκαναν και αυτοί στο β’ ημίχρονο, στην αρχή της επανάληψης συγκεκριμένα.  Εμείς σιγά-σιγά κατακτήσαμε το παιχνίδι και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να αυξήσουμε το κοντέρ. Το πρόβλημα είναι σε αυτά τα παιχνίδια ότι ο αντίπαλος παίζει πολύ κλεισμένος, παίζει στην έδρα της, με τον κόσμο της, εμείς πρέπει να ανοίξουμε το σκορ έτσι ώστε να ανοιχτεί ο αντίπαλος και να κάνουμε το παιχνίδι μας”, τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.
 
Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην απόφασή του να παίξει με Μιραλάς και Πάντελιτς και το αν σκέφτεται να το καθιερώσει: “Και με την ΑΕΚ παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο έτσι, αλλά δεν μας βγήκε καλά. Είναι μία πιθανότητα, πρέπει να την εξερευνήσουμε να δούμε πώς θα συνεχιστεί. Ο Κέβιν είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει προς τα εκεί. Μπορεί να παίζει και στο κέντρο. Να δούμε πώς θα το δουλέψουμε για να βγει στο παιχνίδι. Όπως συνεχίζονται τα παιχνίδια, αυτό είναι μία από τις εναλλακτικές που έχουμε. Δεν θέλουμε να έχουμε σταθερό σχήμα και αναλόγως με το παιχνίδι θα επιλέγουμε”.
 
Για το αν υπάρχει προβληματισμός για το νωθρό ξεκίνημα, απάντησε: “Όντως η Κέρκυρα μπήκε δυνατά και στα δύο ημίχρονο. Για να είμαστε ειλικρινείς έκαναν κάποιες φάσεις που δεν ήταν καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Η Κέρκυρα είναι μία ομάδα που παίζει πάντα καλά, παίζει αρκετά καλά παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλή, όπως και με την ΑΕΚ. Εμείς θα κοιτάζουμε να ξεπερνάμε τα εμπόδια και να προχωράμε”.
 
Τέλος, μίλησε για τον Μοντέστο: “Ο Μοντέστο είναι παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Παίζει στην άκρη, ως κεντρικός αμυντικός, ως αμυντικό χαφ. Σε αυτή τη θέση τον χρησιμοποιήσαμε στον Αστέρα. Είμαστε ικανοποιημένοι μαζί του, γιατί είναι παίκτης που δουλεύει πολύ. Είναι ομαδικός ποδοσφαιριστής γιατί φέρνει την ισορροπία γιατί υποστηρίζει τον Ιμπαγάσα“.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε