Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Κλειδί το ματς με την Καβάλα – Ιμπαγάσα: Νίκη οπωσδήποτε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού και ο Αργεντινός μέσος βρέθηκαν σε εκδήλωση της ομάδας και μίλησαν για το κυριακάτικο ματς με την Καβάλα.

Παίζουν με Καβάλα Τοροσίδης-Μέλμπεργκ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, σε εκδήλωση της Samsung για τον Ολυμπιακό που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο Hilton. Για τον επικείμενο αγώνα με την Καβάλα τόνισε: “Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Πρέπει να πάρουμε πάση θυσία αυτό το ματς γιατί είναι κλειδί. Και αυτό γιατί προερχόμαστε από ήττα και έτσι πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Για τους Τοροσίδη και Μέλμπεργκ επισήμανε: “Είμαστε αισιόδοξοι για την κατάστασή τους αλλά θα δούμε από αύριο». Επίσης για το φιλικό κατά της φτώχιας σχολίασε: «Έχουμε χρόνο μέχρι τότε. Υπάρχει καιρός. Είναι όμως σημαντικό που τέτοιοι παίκτες διάλεξαν να παίξουν στο γήπεδό μας. Είναι πολύ σημαντικός ο σκοπός που γίνεται ο αγώνας και ο κόσμος πρέπει να ανταποκριθεί”.

Από την πλευρά του ο Αριέλ Ιμπαγάσα αναφέρθηκε στην επάνοδό του, τονίζοντας πως είναι πια έτοιμος να προσφέρει. Για την επιστροφή του και το κατά πόσον αυτή δίνει έναν επιπλέον παίκτη στην ομάδα του τόνισε: «Πρέπει να ρωτήσετε τον κόουτς γι’ αυτό».

Για το ματς με την Καβάλα είπε: “Είναι ένα δύσκολο ματς, όμως θα πρέπει να κερδίσουμε, αφού ερχόμαστε από ήττα. Προπονούμαστε σκληρά έχοντας την ψυχολογία για να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”

Για τον τραυματισμό του: “Νιώθω καλά τώρα. Έμεινα έξω 15-20 μέρες, όμως τώρα προπονούμαι με την ομάδα για να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ”

Για το φιλικό κατά της φτώχιας ανέφερε: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχει σημασία και για την Ελλάδα αυτό το ματς. Σκοπός είναι να έρθει ο κόσμος και να διασκεδάσει το παιχνίδι. Να χαρεί”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε