Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Μεγάλο το κενό του Ριέρα, δύσκολα θα καλυφθεί

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τον προβληματισμό του από την αποχώρηση του Ριέρα, ενώ έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των Μακούν, Ορμπάιθ, Αμπντούν.

“Το παιχνίδι ήταν αρκετά κακό. Έλλειπε ο ρυθμός και φάνηκε από την αρχή πως δεν θα υπήρχε τόσος ανταγωνισμός. Φάνηκε ακόμα και στο κοινό πως είναι διαφορετικό να παίζεις για βαθμούς και αλλιώς να παίζεις για να πάρεις πόντους.

Φυσικά μας έκανε καλό αυτό το ματς, καθώς θέλαμε να δούμε και να δοκιμάσουμε παίκτες. Για τους Αμπντούν, Μακούν και Ορμπάιθ σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη ευκαιρία να παίξουν καθώς δεν υπήρχε καλός ρυθμός στον αγώνα, όμως γενικά έμεινα ικανοποιημένος.

Για τον Τζιμπούρ δεν ξέρουμε τι θα γίνει καθώς δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Μας απασχολεί που δεν έχουμε δώσει επίσημα ματς. Επίσης η αποχώρηση του Ριέρα μας έχει προβληματίσει πολύ. Το κενό που άφησε ήταν αρκετά μεγάλο και είναι δύσκολο να το καλύψουμε. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πως θα τα καταφέρουμε καθώς ήταν μέλος της ομάδας μας και δεν ξέρουμε πως να προλάβουμε να το καλύψουμε ” τόνισε μετά το τέλος του φιλικού με τον ΟΦΗ , ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

“Στείρα” η πρόβα του Ολυμπιακού και τώρα… Μαρσέιγ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε