Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Μέχρι τις αρχές Φλεβάρη θα κριθούν τα πάντα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δυσκολεύτηκε από τον Ηρακλή ενώ απέφυγε την κουβέντα για τις μεταγραφές. Ουζουνίδης: “Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια εκεί που είναι”
Αναλυτικά όσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου:
 
Για Ρόμενταλ, Ριέρα: “Πάντα προσπαθείς να αντεπεξέλθεις όμως αυτό δεν μπορούν να το λύσουν 1-2 παίκτες, αλλά όλη η ομάδα. Περίμενα περισσότερα από όλους όχι μόνο από Ρόμενταλ και Ριέρα. Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως ο Ηρακλής μας δυσκόλεψε. Το καλύτερο που συνέβη σήμερα είναι πως παρά τις απουσίες, οι Παπαδόπουλος και Ιμπαγάσα στάθηκαν πολύ καλά στις θέσεις τους”.
 
Για τις μεταγραφές: “Δεν θα ήθελα να μιλήσουμε για τους παίκτες που φεύγουν ή έρχονται. Θέλουμε να απλά να τους δούμε στο μέλλον, το κατά πόσο θα προσαρμοστούν στο παιχνίδι μας”.
 
Για το αν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός: “Όπως είναι σήμερα τα πράγματα εμείς και ο Παναθηναϊκός είναι τα φαβορί. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι αρκετά πίσω πλέον. Στον πρώτο γύρο πας μετρώντας τα παιχνίδια. Τώρα κοιτάμε αυτά που μένουν. Δηλαδή πάμε αντίστροφα. Γι’ αυτό το λόγο μέχρι την αρχή Φεβρουαρίου θα παιχτούν όλα”.
 
Για το τι κρατάει από το ματς: “Πάντα υπάρχουν πολλά που θέλω να βελτιώσω, υπάρχουν όμως πολλά που θέλω να διατηρήσω. Θέλω να κρατήσω το πνεύμα που έχουμε, επίσης την φιλοσοφία μας του νικητή και φυσικά την ενότητα μας σαν ομάδας. Αυτό είναι που μας κάνει δύσκολους. Να είμαστε φιλόδοξοι και να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα μας”.
 
Από την πλευρά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε:

“Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια εκεί που είναι. Εμείς με τις 2-3 προσθήκες που θα κάνουμε θα παρουσιαστούμε καλύτεροι”.
 
Για τη φάση του πέναλτι: “Κατά την διάρκεια του αγώνα μου φάνηκε πως ήταν πέναλτι. Διαμαρτυρήθηκα για τη κάρτα γιατί πιστεύω πως δεν ήταν σωστή. Πρέπει όμως να τα δω και μετά με ησυχία”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε