Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έπλεξε το εγκώμιο των “πράσινων” και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το Καμπ Νου.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε με τα καλύτερα λόγια στους συμπατριώτες του για τον Παναθηναϊκό εν όψει του αγώνα της Τρίτης με την Μπαρτσελόνα.
 
Είναι μια ομάδα που παίζει στο Champions League αρκετά έμπειρη, καλά δουλεμένη, με χαρακτήρα και σαν σύλλογος δεν είναι αμελητέα ποσότητα”, ανέφερε αρχικά ο 46χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

“Έχει ενισχυθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, με παίκτες όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Μπουμσόνγκ – που αποκτήθηκε φέτος από τη Λιόν – και υπάρχουν ο Σεϊταρίδης, ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης. Έτσι, δεν πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός φοβάται την Μπαρτσελόνα. Διαθέτει έμπειρους παίκτες, οι οποίοι είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου επιπέδου αγώνες”.

Καταλήγοντας, ο Βαλβέρδε ανέφερε: “Θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι έκανε η Έρκουλες, αλλά πρέπει να παίξουν όπως εκείνη το Σάββατο για να πάρουν τέτοιο αποτέλεσμα. Από την εμπειρία μου, μπορώ να πω ότι μπορεί να επαναληφθεί ανάλογο αποτέλεσμα, μόνο αν παίξει με τον ίδιο τρόπο και με ανάλογο ρυθμό. Ωστόσο, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει τον στόχο του”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε